PREBILI HRVATE, PA SAD PAKUJU KOFERE: Argentina traži deportaciju svojih navijača iz Rusije
Foto: EPA/SERGEI CHIRIKOV

VRAĆAJU SE KUĆI

PREBILI HRVATE, PA SAD PAKUJU KOFERE: Argentina traži deportaciju svojih navijača iz Rusije

Mundijal 2018 -

Vlada Argentine zatražila je od Rusije da deportuje argentinske navijače koji su učestvovali u tuči nakon utakmice sa Hrvatskom u Nižnjem Novgorodu, saopštila je ministarka bezbednosti te južnoameričke zemlje Patrisija Bulrič.

"Elija, Pardo, Esleher i Katalan su četvorica huligana koji su identifikovani na video-snimku, a koji su brutalno pretukli hrvatskog državljanina. Tražimo od ruskih vlasti da ih pritvore i deportuju", napisala je Bulričeva na svom nalogu na Tviteru.

Ranije je na društvenim mrežama objavljen snimak na kojem se vidi kako nekoliko argentinskih navijača tuku rukama i nogama navijača iz Hrvatske posle utakmice između reprezentacija te dve zemlje na stadionu "Nižnji Novogord".

Pres-služba organizacionog odbora "Rusija 2018" saopštila je da će sedmorica Argentinaca biti kažnjeni, a njihovi navijački pasoši će biti poništeni, prenosi Sputnjik.

Svetsko prvenstvo u fudbalu se prvi put održava u Rusiji od 14. juna do 15. jula. Utakmice se održavaju u 11 gradova: Moskvi, Sankt Peterburgu, Volgogradu, Jekaterinburgu, Kazanju, Kalinjingradu, Nižnjem Novgorodu, Rostovu na Donu, Samari, Saransku i Sočiju.

kurir.rs / Tanjug

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

TEŽAK PORAZ ORLOVA: Analiza neuspeha Srbije protiv Švajcarske iz očiju Kurirovog izveštača iz Kalinjingrada (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track