Najnovije vesti

HITNO EVAKUISANI! Navijači Hrvatske ZAPALILI OSTRVO! Upalili 100 baklji kako bi i izazvali KATASTROFU! (FOTO)
Foto: Printsrkin/Youtube

hteli da podrže fudbalere

HITNO EVAKUISANI! Navijači Hrvatske ZAPALILI OSTRVO! Upalili 100 baklji kako bi i izazvali KATASTROFU! (FOTO)

Mundijal 2018

Na hrvatskom ostrvu Galešnjak, poznatom po tome što ima oblik srca, navijači fudbalske reprezetnacije Hrvatske izazvali su požar.

Na ostrvo je došlo oko 100 navijača sa bakljama s ciljem da pruže podršku nacionalnoj selekciji uoči današnje četvrtfinalne utakmice Svetskog prvenstva izmedu Rusije i Hrvatske.

 

Javna vatrogasna stanica Zadar potvrdila je da se u trenutku izbijanja požara na ostrvu nalazilo oko 100 ljudi koji su uspešno evakuisani, prenosi portal morski.hr.

 

U zadarskoj policiji naveli su da je požar brzo ugašen.

 

"U toku je identifikacija odgovornih osoba koji su poznati policiji, ali i svih koji su bili učesnici ovog događaja i slučaj je u obradi. Naglašavam da se radi o maloj opožarenoj površini, svega 30 sa 100 metara i srećom niko nije povređen", rečeno je u policiji.

 

Kako se navodi, navijači su na ostrvo došli na poziv jedne grupe na Fejsbuku, a radi davanja podrške hrvatskoj fudbalskoj reprezentaciji.

 

"Neverovatno ali istinito, neko je pozvao više od sto osoba da drži upaljene baklje do kraja na ostrvu obraslom šumom. U sezoni požara! Prava je sreća da su učesnici ovog događaja evakuisani na vreme i da niko nije stradao", piše portal.

 

 

Kurir sport/Tanjug

 

 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

HRVATI OPLELI UŽIČKO KOLO ZA POBEDU NAD DANSKOM: Ovo je NAJVESELIJA proslava navijača kockastih ! (VIDEO)