KAKO NAM PROGRAMIRAJU UM: Direktorka banke izabcila TV iz kuće kada je čula razgovor koji nije smela

Verovali ili ne

KAKO NAM PROGRAMIRAJU UM: Direktorka banke izabcila TV iz kuće kada je čula razgovor koji nije smela

Planeta -
Radeći na Volstritu 1984. godine Ostin Fits čula je tajni razgovor rukovodilaca koji su razgovarali o tome kako bi subliminalna tehnologija trebalo da bude raspoređena kroz televizijske talase

Bivša direktorka i članica uprave Volstrit investicione kompanije Dilon & Co, kao i bivša pomoćnica, odnosno asistent poverenika pri ministarstvu urbanog razvoja u SAD tokom administracije Buša mlađeg, Ketrin Ostin Austin Fits izašla je u javnost sa šokantnim informacijama razgovora koji je načula još davne 1984. godine.

Radeći na Volstritu 1984. godine Ostin Fits čula je tajni razgovor rukovodilaca koji su razgovarali o tome kako bi subliminalna tehnologija trebalo da bude raspoređena kroz televizijske talase.

Fits je dala ekskluzivan kratki intervju jednom američkom Internet portalu gde je spomenula da je, nakon što je čula razgovor koji nikako nije smela da čuje, bacila televizor iz svoje kuće.

Ona je upozorila da danas nije samo televizija ta koja se koristi subliminalnim tehnikama za "programiranje" javnosti. Upozorava da je tehnika jako uznapredovala i da korisnici moraju da budu svesni da se na njih utiče i preko mobilnih telefona, radija i Interneta.

Fits je rekla da finansijske kompanije već dugo koriste subliminalne tehnike koje im pomažu da uvere ljude a da toga nismo ni svesni.

(Dnevno.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track