TAJNI VLADARI SVETA: Godišnji skup Bilderberg grupe od danas u Kopenhagenu
Foto: Mariott.com

Sastanak svetskih moćnika

TAJNI VLADARI SVETA: Godišnji skup Bilderberg grupe od danas u Kopenhagenu

Planeta -
Povodom skupa tajnovite organizacije koju prate mnogobrojne teorije zavere, pa i ona da se radi o "svetskoj vladi u senci", preduzete su opsežne bezbednosne mere

KOPENHAGEN - U Kopenhagenu danas počinje godišnji skup kontroverzne Bilderberg grupe na kome se očekuje prisustvo oko 140 učesnika iz celog sveta, među kojima su i ljudi na ključnim pozicijama u diplomatiji, politici i biznisu, preneli su danski mediji.

Najavljuje se prisustvo osnivača Gugla (Google) Erika Šmita, ministra inostranih poslova Švedske Karla Bilta, generalnog sekretara NATO, inače Danca, Andersa Foga Rasmusena, bivšeg američkog državnog sekretara Henrija Kisindžera i drugih.

Prošlogodišnji sastanak nadomak Londona
Prošlogodišnji sastanak nadomak Londona

Tajnoviti: Zaklonjeni neprozirnim platnom oko hotela

Kako navode ovdašnji mediji, na skupu, koji se po prvi put održava u Danskoj, razmatraće se između ostalog kriza u Ukrajini, načini prevazilaženja svetske ekonomske krize, a očekuje se i diskusija o pravu na privatnost ličnosti.

Povodom skupa svetskih moćnika iz tajnovite organizacije koju prate mnogobrojne teorije zavere, pa i ona da se radi o "svetskoj vladi u senci", preduzete su opsežne bezbednosne mere, a oko ulaza u hotel Meriot gde se skup održava čak je podignuta i žičana ograda preko koje je razvučeno neprozirno platno.

Sastanak 2011. u Švajcarskoj
Sastanak 2011. u Švajcarskoj

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja