ŠOK U BARU: Bugarka pretukla muža Crnogorca i izbacila ga iz kuće!
Foto: Thinkstock/Ilustracija

Smesta je uhapsili

ŠOK U BARU: Bugarka pretukla muža Crnogorca i izbacila ga iz kuće!

Planeta -
Aleksandar je, navodno, ispričao policiji da ga je 40 godina mlađa supruga "napala bez razloga" i da ga je "više puta udarila pesnicom u predelu glave i tela, posle čega ga je izbacila iz kuće

BAR - Bugarka Veselinka Nadrljanski, sa privremenim boravkom u Baru, uhapšena je jer je brutalno pretukla i izbacila iz kuće svog 40 godina starijeg supruga Aleksandra NadrIjanskog, nanevši mu teške telesne povrede.

Događaj je prijavljen barskoj policiji pošto je povređeni 85-godišnji Aleksandar prvo zbrinut u Hitnoj pomoći, a onda ipak upućen u Opštu bolnicu u Baru.

Ovaj neubičajeni incident dogodio se u barskom naselju Šušanj pošto su se supružnici posvađali, pa potukli. Aleksandar je, navodno, ispričao policiji da ga je supruga "napala bez razloga" i da ga je "više puta udarila pesnicom u predelu glave i tela, posle čega ga je izbacila iz kuće". Pretučeni muž se posle nekoliko sati vratio u kuću, u kojoj živi sa suprugom Veselinkom, da bi ga ona ponovo izbacila sledećeg dana na ulicu, kada su ga komšije i odvele u Hitnu pomoć, pišu Dnevne novine.

Ovaj događaj je jedan od onih koji potvrđuju da u poslednje vreme u porodičnom nasilju nisu uvek žrtve žene i deca. U prilog toj činjenici idu podaci, do kojih su došle Dnevne novine, da u Crnoj Gori broj krivičnih prijava u kojima su muškarci žrtve nasilja u prethodne tri godine varira od 35 do 50 na godišnjem nivou.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja