(VIDEO) GLEDAJTE TE TRBUŠNJAKE: Ovo je Marija Zaharova, nova portparolka Sergeja Lavrova!
Foto: Ps, Fb

Pun pogodak

(VIDEO) GLEDAJTE TE TRBUŠNJAKE: Ovo je Marija Zaharova, nova portparolka Sergeja Lavrova!

Planeta -
Maša, kako tepaju novoj direktorki Službe za informisanje MIP Rusije, tečno govori engleski i kineski, počela je kao novinarka i poznata je kao blogerka

MOSKVA - Ministrastvo inostranih poslova Rusije imenovalo je Mariju Zaharovu za novu direktorku Službe za komunikaciju i informisanje, a ona je prva žena koja će obavljati tu funkciju.

Marijin izbor propraćen je oduševljenim komentarima na društvenim mrežama. Tviterašica Zlata oduševljeno piše da je "naša Maša" i sportistkinja, da govori engleski i kineski i da je prosto - lepotica.

U intervjuu za Rašu tudej nova portparolka MIP Rusije kaće da će kombinovati sve načine da prenese istinu o ruskoj spoljnoj politici.

http://www.youtube.com/watch?v=LW30AXmtMYw#action=share

"Upotrebljavaćemo i tradicionalne načine kao što su intervjui, konferencije za štampu, brifinge, izjave, zvanične komentare. Naravno, nastavićemo s razvojem društvenih mreža i bićemo veoma aktivni na internetu takođe. Mislim da je ova kombinacija tradiconalnih načina i inovacija najkorisnija", rekla je Marija, inače strastvena blogerka.

Жим )))))

Posted by Maria Zakharova on Tuesday, June 9, 2015

Zakharova je karijeru počela u novinarstvu, a u MIP je prešla 1998. godine. Bila je šef službe za informisanje ruske misije pri UN, a zatim je imenovana za zamenika direktora Odeljenja za informisanje i štampu.

Одна мечта - лишь бы всегда понарошку. I have a dream - this look will always be just for fun.

Posted by Maria Zakharova on Thursday, May 7, 2015

Ima diplomatski čin ministra-savetnika, a takođe je i popularna blogerka. Pored, naravno, ruskog, tečno govori i engleski i kineski jezik.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track