(VIDEO) BRITANSKI PEVAČ ZGROZIO JAVNOST: Ćerka kojoj je ISIS pogubio oca POKOPALA RODA STJUARTA!
Foto: Printscreen Facebook, Dejli Mejl

JEZIVA SMISAO ZA HUMOR

(VIDEO) BRITANSKI PEVAČ ZGROZIO JAVNOST: Ćerka kojoj je ISIS pogubio oca POKOPALA RODA STJUARTA!

Planeta -

Britanski rok i pop pevač Rod Stjuart zgrozio je javnost svojim video snimkom na kom "odrubljuje glavu" prijatelju u pustinji pored Abu Dabija.

Naime Stjuart je izveo neslanu šalu u pustinji, a na snimku se vidi kako Rod simulira odsecanje glave svom prijatelju koji kleči na pesku. Video je zgrozio javnost jer podseća na stravična pogubljenja koja izvode pripadnici Islamske države.

Ubrzo su stigle prve rakcije i osude. ''To je nešto što se dogodilo mom tati i nije smešno'', rekla je Betani Hejns, ćerka Dejvida Hejnsa kog su 2014. džihadistipogubili odsecanjem glave. Reagirovala je i udovica sisačkog zeta Dragana Prodanović Hejns.

"Najmanje što može da uradi je da se izvini svim porodicama koje su izgubile svoje najmilije na tako okrutan način", poručila je Dragana Rodu Stjuartu.

"Sramotno je da neko, na koga se gleda kao na uzor uradi takvu stvar. Postoje stvari koje su šaljive, ali ovo to nije", rekla je Betani i dodala "Imala sam puno poštovanja prema Rodu Stjuartu, ali više ne bih slušala njegovu muziku ni da mi plate".

I jvnost je osuli su paljbu po Stjuartu poručivši mu da je snimak "gnusan", "glup" i "uvredljiv" za porodice žrtava brutalnih smaknuća ISIS. Čak se traži da mu se oduzme tituli viteza (Sir) zbog te gluposti. Snimak, koji je napravila njegova supruga Pena Lankaster, ubrzo je izbrisan s njenog Instagram profila uz izvinjenje 72-godišnjeg pjevača koji je zamolio "za oproštaj i poslao iskreno izvinjenje onima koje je nenamerno povredio.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja