MASAKR U PARIZU: Manijak uz povike ALAHU AKBAR nožem ubadao ljude na ulici,  jedan mrtav, četvoro povređeno (VIDEO)
Foto: Tviter

pOLICIJA GA LIKVIDIRALA

MASAKR U PARIZU: Manijak uz povike ALAHU AKBAR nožem ubadao ljude na ulici, jedan mrtav, četvoro povređeno (VIDEO)

Planeta -

Jedna osoba je poginula a četvoro je povređeno u napadu nožem jednog muškarca u Parizu na kojeg je policija pucala i ubila ga.

Pariska policija saopštila je da je napadač "neutralisan", prenela je agencija Frans pres a napad je okarakterisan kao teroristički.

Radio Evropa 1 javio je ranije da je napadač pre napada uzvikinuo "Alahu Akbar" i da je usmrtio jednu i povredio osam osoba, od kojih su dve imale ozbiljne povrede.

Napad se dogodio u pariskoj četvrti gde se nalazi nacionalna opera. Francuski ministar unutrašnjih poslova Žerar Kolomb odmah je reagovao na Tviteru gde je pohvalio brzu policijsku akciju.

"Izašao sam iz zgrade i odmah mi je rečeno da se vratim unutra jer je na ulici 'ludak naoružan nožem'. Ušao sam, a onda sam čuo sirene, ali i dva pucnja. Posle sam pričao sa ljudima koji su bili na licu mesta i oni su mi rekli da je nasumično birao ljude, kao i da su policajci pokušali da ga umire elektrošokerom, ali to nije uspelo i morali su da pucaju. Policija je obezbedila mesto napada i tvrde da je situacija pod kontrolom. Hitna pomoć stiže", napisao je novinar Čarls Pelegrin na Tviteru.

"Bila sam u restoranu kada su ljudi počeli da paniče, krv je bila svuda, muškarac naoružan nožem je bio na ulicama. Narod vrišti. Izbegavajte područje, ako možete ", rekla je Fiona Zaneti, piše "Miror".

Kurir.rs/Beta

Foto: Tviter

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track