Najnovije vesti

BUGARSKA BANDA PRODAVALA BEBE JALOVIM GRČKIM PAROVIMA: Žene držali u stanu  kao inkubatore, i čim se porode oduzimaju im decu!
Foto: Shutterstock

POSAO RAZRADILI NA HALKIDIKIJU

BUGARSKA BANDA PRODAVALA BEBE JALOVIM GRČKIM PAROVIMA: Žene držali u stanu kao inkubatore, i čim se porode oduzimaju im decu!

Planeta

Grčka policija uhapsila je na Halkidikiju devet lica, od kojih je osam bugarskih državljana, zbog sumnje da su članovi kriminalne grupe koja se bavi prodajom novorođenčadi grčkim porodicama bez dece.

Grčka policija uhapsila je tri muškarca i pet žena iz Bugarske, kao i još jednu osobu o kojoj nema podataka o nacionalnosti, prenose bugarski mediji.

U toku akcije dva službenika grčke policije predstavila su se kao porodica koja želi da kupi bebu, a posrednik grupe im je za 18.000 evra ponudio bebu od četiri dana.

 

Policajci su zahtevali da vide majku i tako su odvedeni u stan u široj oblasti Atine gde su zatekli majku bebe, koja je jedna od uhapšenih bugarskih državljana.

Bugarski mediji navode da je jedna od uhapšenih bila u poodmakloj trudnoći, a da su se ostale žene nedavno porodile, ali da deca nisu pronađena kod majki.

Tokom akcije policije zaplenjeno je 9.025 evra i 10 mobilnih telefona. Istraga je u toku.

 

Kurir.rs/huffingtonpost.gr

Foto Mk.ru

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...