OVO UBISTVO JE BRITANSKA BRUKA I MISTERIJA: Suzi je nestala pre 32 godine, a policija je opet traži NA ISTOM MESTU! Ubica već izdržava 3 doživotne robije I NEĆE DA PRIZNA GDE JE SAKRIO LEŠ! (VIDEO)
Foto: YouTube prtscr / DailyNewsUSA

SLUČAJ ZA NERVNI SLOM!

OVO UBISTVO JE BRITANSKA BRUKA I MISTERIJA: Suzi je nestala pre 32 godine, a policija je opet traži NA ISTOM MESTU! Ubica već izdržava 3 doživotne robije I NEĆE DA PRIZNA GDE JE SAKRIO LEŠ! (VIDEO)

Planeta -

Britanka Suzi Lamplu (25) nestala je pre 32 godine, a britanska policija je tek sad na tragu njenom telu - bar se tome nada. Posebno neverovatno je i to što je policija tek sada rešila da prekopa dvorište ubicine majke.

Glavni osumnjičeni za njeno ubistvo, Džon Kenan, već robija 35 godina zbog ubistva Širli Benks 1987, ali uprkos tome što je triput bio saslušavan u vezi sa Suzinim ubistvom, nikada nije odgovarao jer - nema tela, nema zločina.

Suzi, koja je bila agent za nekretnine, tog dana je izašla sa posla kako bi pokazala kuću izvesnom "gospodinu Kiperu", za koga se sumnja da je zapravo Kenan, i nestala je. Kenan je baš u vreme njenog nestanka izašao iz zatvora posle osmogodišnje robije zbog silovanja i pljačke.

Zvanično je proglašena mrtvom tek 1994. godine iako njeno telo nikada nije pronađeno.

Policajci su 2003. godine proveli nekoliko meseci pretražujući ovo isto dvorište zbog informacije koju im je dao Kenanov cimer iz zatvora. On je tvrdio da je Kenan zakopao Suzi negde u dvorištu i to godinu dana nakon njenog nestanka (1986).

Sadašnji vlasnik kuće, koji je imanje kupio od Kenanove majke još 1992. godine, potvrdio je da su forenzičari pretraživali dvorište od novembra 2003. do proleća 2014. godine. Tada su međutim, pretraživali samo dvorište.

Sada su istražitelji srušili trošnu garažu u dvorištu jer veruju da je telo bačeno u mehaničarski kanal za popravku automobila, a potom zaliveno betonom.

Počeli su i da radarom ispituju betonske ploče a potom da kopaju.

Kenanova majka je još 2000. godine govorila o ovom slučaju i rekla da sina nikada nije ništa pitala na tu temu, a on nije ništa pričao.

"Sve sam starija, a osećam krivicu. Ipak sam ga ja rodila i odgajila. On je moj sin", rekla je tada i dodala da je jako uznemirava to što nikada nije shavtila zašto se to dogodilo.

Kenan (64), koji je osuđen na tri doživotne robije zbog ubistva i više silovanja, negira umešanost u ubistvo Suzi Lamplu.

Kurir.rs / Daily Mail

Foto: YouTube prtscr / DailyNewsUSA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track