MIŠEL OBAMA OTKRILA PORODIČNU TAJNU: Bivša prva dama SAD otvorila dušu posle 20 godina ćutanja o užasnoj traumi koju je doživela! (VIDEO)
Foto: Printscreen YouTube/Polit Navigator

iskreno

MIŠEL OBAMA OTKRILA PORODIČNU TAJNU: Bivša prva dama SAD otvorila dušu posle 20 godina ćutanja o užasnoj traumi koju je doživela! (VIDEO)

Planeta -

Bivša američka prva dama Mišel Obama otkrila je da je pre 20 godina imala spontani pobačaj i da su ona i bivši američki predsednik Barak Obama začeli svoje dve ćerke veštačkom oplodnjom.

Mišel Obama (54) opisala je kako se par borio sa neplodnošću u svojim memoarima "Bikaming" koji uskoro izlaze. Deo knjige posvećen je početku veze i braka sa Barakom i njen težak put do majčinstva.

"Pokazalo se da iako je reč o dvoje ljudi koji žele da postanu roditelji, gaje duboku ljubav ne mogu da začnu dete", napisala je Mišel u knjizi.

Kada je konačno ostala trudna, posle nekoliko nedelja je imala spontani pobačaj.

"Osećala sam se izgubljeno i usamljeno i imala sam osećaj da sam ja ta koja je kriva, jer nisam znala koliko su pobačaji česti, jer o njima ne razgovaramo", rekla je bivša prva dama u intervjuu za ABC.

U nastavku knjige je otkrila da su joj tretmani protiv neplodnosti omogućili da začne svoje prvo dete, Maliju, a zatim i drugu ćerku Sašu.

"Biološki sat je stvaran", rekla je Mišel. Kada je ušla u kasne tridesete godine, ona i njen suprug odlučili su se za veštačku oplodnju.

"Mislim da je najgora stvar koju mi žene radimo jedna drugoj to da ne delimo istinu o našim telima i kako ona funkcionišu i kako ne funkcionišu", rekla je.

Kurir.rs/ABC

Foto printscreen YT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track