HOROR! OTAC MONSTRUM: Bacio ćerku (6) niz stepenice jer se posvađala sa bratom oko  kolica u supermarketu! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Foto: Printscreen YT

roditelj iz pakla

HOROR! OTAC MONSTRUM: Bacio ćerku (6) niz stepenice jer se posvađala sa bratom oko kolica u supermarketu! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Planeta -

Muškarac koji je gurnuo niz stepenice svoju šestogodišnju ćerkicu je uhapšen, posle objavljivanja šokantnog snimka na društvenim mrežama.

Incident se dogodio u Ukrajini, a sve je snimila sigurnosna kamera. Otac četvoro dece, je svoju ćerku Anđeliku izvukao iz radnje pošto se posvađala sa bratom ko će da gura kolica u supermarketu i bacio je niz stepenice.

Devojčica je svom silinom udarila o beton i šokirana bespomoćno posmatala svog oca koji je ostavio da leži i mirno se vratio u prodavnicu. Srećom dete nije teže povređeno, već je prošla samo sa podlivima. Otac je kasnije tvrdio da je devojčica pala kad se otrgla iz njegove ruke.

"Samo sam hteo da je izvedem jer se sbvađala sa bratom, ali kada samo izašli napolje, ona je izvukla svoju ruku iz moje i pala", tvrdio je otac.

Portparolka policije Zoriana Melnik je rekla da je video privukao pažnju policijekada se pojavio na društvenim mrežama. Zahvaljujući lokalnom stanovništvu, ovaj muškarac je brzo identifikovan. Policija je posetila njegovu porodicu, a žena je prepoznala njega i ćerku na snimku .

Majka uhapšenog muškarca kaže da je njen sin dobar čovek, ali da je bio pod ogromnim pritiskom zbog četvoro dece. Dodala je da mu je žena u to vreme bila u bolnici. Artem je optužen za roditeljsko zanemarivanje i mogao bi da bude osuđen na godinu dana teškog rada ako bude proglašen krivim.

Kurir.rs/Miror

Foto printscreen YT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track