JEZIV PRIZOR USRED BELA DANA: Mladić držao nož i provocirao policajce da ga ubiju! Šokantan snimak ledi krv u žilama! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO 18+)
Foto: Printscreen: Youtube/Daily Mail

HOROR

JEZIV PRIZOR USRED BELA DANA: Mladić držao nož i provocirao policajce da ga ubiju! Šokantan snimak ledi krv u žilama! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO 18+)

Planeta -

Dva policajca iz američke savezne države Džordžije su trenutno pod istragom nakon što su upucali mladića sa nožem koji je govorio "samo me ubijte". Snimak na kojem je zabeležena nemila scena, osvanuo je na društvenim mrežama i zaprepastio je javnost.

Policija je dobila poziv da neki čovek nosi mesarski nož i da pravi nerede na javnom mestu. Policajci Dejvid Harison i Čarls Bidindžer došli su na lice mesta i videli mladog Arona Honga kako koristi nož na agresivan način i povređuje sebe.

Kada su policajci krenuli da mu se pribrližavaju uz naredbe da spusti oružje, Aron nije poslušao već je govorio policajcima da urade to i da ga ubiju.

Izgledalo je kao da ih provocira i da želi da ih natera da ga ubiju. Onda je Aron nasrnuo na jednog policajca, koji je ispalio nekoliko metaka na njega i oborio ga. Međutim, mladić je ustao i ponovo nasrnuo na njega. Tada je drugi kolega ispalio fatalni hitac.

Snimak ovog događaja je osvanuo na društvenim mrežama, a ljudi su u komentarima isticali da osećaju veliko poštovanje prema policajcima. Mnogi su istakli da su policajci probali da mu daju šansu, ali čovek sa nožem jednostavno nije hteo da sluša.

Hitna pomoć je pokušala da pomogne Hongu, ali je proglašem mrtvim na licu mesta. Policajci su sklonjeni sa posla dok istraga bude trajala.

Kurir.rs/Dejli Mejl

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track