MAJKA SPREČILA OTMICU ĆERKE Otrgla ju je iz kandži kidnapera i uzbunila komšiluk! O ovom snimku iz Indije priča ceo svet
Foto: Printscreen Youtube/ Hindustan Times

indija

MAJKA SPREČILA OTMICU ĆERKE Otrgla ju je iz kandži kidnapera i uzbunila komšiluk! O ovom snimku iz Indije priča ceo svet

Planeta -

Da majčinska hrabrost i požrtvovanost ne poznaju granice, najbolje pokazuje snimak iz Nju Delhija koji ovih dana obilazi planetu, a na kojem jedna žena sprečava otmicu svoje ćerkice.

Naime, na snimku koji je zabeležen sigurnosnim kamerama vidi se kako je majka uspela da spasi ćerku (4) iz kandži kidnapera, zahvaljući brzini i neustrašivosti.

Ona je istovremeno vikanjem i bukom uzbunila komšiluk, pa su dvojica komšija onemogućili otmičare da nastave dalje na motociklima, pa su pokušali da ih spreče da pobegnu, prenosi Blic žena. Ipak, ovi muškarci su uspeli da pobegnu, a potraga za njima je u toku.

Otmicu je organizovao stric ove devojčice, saopštila je policija, u želji da od brata, koji je uspešan trgovac tkaninama, ucenom obori cenu proizvoda.

Jedan od otmičara zamolio je majku za malo vode, a dok je odlazila po istu, zgrabio je devojčicu i pokušao da pobegne sa njom. Na svu sreću u toj zamisli nije uspeo. Ceo incident su zabeležile okolne nadzorne kamere.

Kurir.rs/Radio Sarajevo

Foto: Printscreen Youtube/Hindustan Times

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja