Najnovije vesti

MESECIMA JE ŽENU DRŽAO U TOALETU: Indijku iz zatvora od jednog kvadrata posle 1,5 godine spasila policija (VIDEO)
Foto: Screenshot Tvitter

tuga

MESECIMA JE ŽENU DRŽAO U TOALETU: Indijku iz zatvora od jednog kvadrata posle 1,5 godine spasila policija (VIDEO)

Planeta

Lokalne vlasti u Indiji oslobodile su ženu koju je njen muž 18 meseci držao u zatočeništvu u dvorišnom toaletu od jednog kvadratnog metra.

Stravični incident dogodio se u selu Rišpur u severnoj indijskoj državi Hariana.

Neidentifikovanu, 35-godišnju majku troje dece spasili su u utorak policija i službenici za socijalni rad otkriveni u pothranjenom i oslabljenom stanju. Ženu je povremeno izgladnjivao i danima joj uskraćivao vodu.

„Bila je toliko slaba da nije mogla ni da hoda“, rekao je okružni službenik za zaštitu žena, Rajni Gupta. „Pojela je osam šapita kad smo joj dali hranu.“

Njenog supruga Nareša Kumara, koji održava nevinost, tvrdeći da njegova supruga pati od teške mentalne bolesti, policija je uhapsila na mestu događaja. Nije mogao da pruži nikakve dokaze koji potkrepljuju njegove tvrdnje.

„Kaže se da je mentalno nestabilna, ali to nije istina“, dodao je Gupta. „Razgovarali smo s njom i bilo je očigledno da nije mentalno nestabilna.“

Par je u braku 17 godina i zajedno imaju troje dece u dobi od 11 do 15 godina.

Žena je hospitalizovana pre nego što je ostavljena na čuvanje svom rođaku dok se policijska istraga o njenom stravičnom iskušenju nastavlja.

Kurir.rs/RT

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...