POLICIJA PRONAŠLA PLANTAŽU MARIHUANE U ENGLESKOJ: Vredi više od milion evra! Ima 3 sprata, nalazi se u bivšem noćnom klubu
Foto: Profimedia

racija

POLICIJA PRONAŠLA PLANTAŽU MARIHUANE U ENGLESKOJ: Vredi više od milion evra! Ima 3 sprata, nalazi se u bivšem noćnom klubu

Planeta -

Policija je u bivšem noćnom klubu u engleskom gradu Koventri otkrila plantažu marihuane na tri sprata za koju se procenjuje da vredi više od milion funti (više od 1,1 miliona evra).

Radnici britanske Nacionalne agencije za kriminal (NCA) pretražili su u četvrtak tak objekt i pronašli 1.000 biljaka marihuane i opremu za sadnju, uzgoj i navodnjavanje čija se vrednost procenjuje na oko 150.000 funti.

Uhapšena su trojica muškaraca i optužena za proizvodnju droge klase B. Policija je dvojicu privela uz pomoć drona dok su pokušavali da pobegnu iz zgrade, piše Sky News.

"Reč je o značajnoj zapljeni droge koja će imati ogroman uticaj na uključene organizovane kriminalne grupe, uskraćujući im robu i profit. Plantaža se prostirala na tri sprata velike zgrade. To je zasigurno jedno od najvećih uzgajališta koje je NCA otkrila", rekao je Adam Vornkok iz NCA-e.

Kurir.rs/Klix.ba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track