00:55

SRPSKA POLITIČKA ANALITIČARKA RASKRINKALA PUTINA! Ovo je svim svetskim medijima promaklo tokom njegovih OBRAĆANJA JAVNOSTI

jedan detalj otkriva mnogo

SRPSKA ANALITIČARKA: Putinu je kosa porasla, mislim da to znači da nikome ne dozvoljava da mu priđe

Planeta -

Analitičarka Biljana Šahrimanjin Obradović tvrdi da je ruski predsednik Vladimir Putin nakon invazije na Ukrajinu promenio uobičajeni protokol u Kremlju.

- Sigurno da ni jednom, ni drugom predsedniku nije lako. Verovatno uzimaju lekove, ali ne psihoaktivne supstance. Za Putina verovatno kažu da je u izolaciji jer se obraća isključivo iz Kremlja, a Zelenski i sa ulica. Primetila sam jednu jako zanimljivu stvar, to je da kada se Vladimir Putin obraća vidi se da mu je kosa porasla, a on znamo da se kratko šiša što je takođe pokazatelj da verovatno ne dozvoljava da u Kremlj uđe neko i da mu se približi, na primer frizer. Nalazi se u Kremlju, ne izlazi nigde i prima samo zvaničnike - rekla je politička analitičarka.

Ruski psihoterapeut Vasilij Šurov ocenio je stanje predsednika Ukrajine Vladimira Zelenskog sa medicinske tačke gledišta.On je analizirao ponašanje Zelenskog tokom nedavne konferencije za štampu, pa prema njegovim rečima, a sudeći po načinu na koji je odgovarao na pitanja, ukrajinski predsednik bi mogao biti pod uticajem narkotika ili je umoran.

kurirtv
foto: Kurir televizija

Sve informacije o sukobu u Ukrajini na portalu Kurir.rs prenete su iz izvora koji su se do sada pokazali prilično relevantnim, i koje u skladu sa okolnostima i dužnom novinarskom pažnjom dodatno proveravamo. Ipak, kako je u toku i pravi medijski i propagandni rat, redakcija Kurira moli čitaoce da nam skrenu pažnju na eventualne dezinformacije i lažne vesti, kako bismo pravovremeno reagovali i ispravili eventualne greške.

Informacije slati na mejl redakcija@kurir-info.rs

Kurir.rs/M.L.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

04:51

RUSIJA RAKETOM POGODILA NATO CENTAR, STRADALO 200 STRANIH PLAĆENIKA! Analizira stručnjaka: Sa Crnog mora PRECIZNO gađali

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track