04:06

ŠOK PREDVIĐANJE NUMEROLOGA ZA 2022. GODINU! Ako ste mislili da je 2021. loša, evo šta nas tek čeka u sledećoj!

VOJNA INVAZIJA

OSTVARILO SE PROROČANSTVO SRPSKOG NUMEROLOGA! Letos predvideo rat u Ukrajini, rekao i koliko će trajati... OVO NAS ČEKA POSLE!

Društvo -

Ruska vojna invazija na Ukrajinu ušla u šesti dan. Sve oči uprte su u Kijev i rusku vojnu kolonu dugu 64 kilometra koja se približava gradu. Ukrajina potvrdila da je 70 njihovih vojnika poginulo u granatiranju Oktirke. Žestoke borbe vode se u Marijupolju.

Pre samo nekoliko meseci, numerolog Stefan Dragojlović je i predvideo ova dešavanja u svojoj numerološkoj analizi za 2022. godinu.

Stefan je tada napomenuo da će prva četiri meseca 2022. godine biti izuzetno teška, jer ćemo gledati dosta vojske, uniforme i policije na televiziji.

- 2021. je godina promena, novog početka i mislim da je ona početak kraja što se tiče virusa. Naredna godina je trostruko sudbinska godina, godina pravde, ljubavi i vere. Prva 4 meseca će biti teška, gledaćemo dosta uniforme na televiziji, policiju i vojsku. Tek nakon toga će biti mnogo bolje, tada ćemo imati pozitivne promene - rekao je tada Dragojlović za Kurir televiziju.

Pogledajte u videu šta je Dragojlović sve imao da kaže za godinu pred nama:

04:06

ŠOK PREDVIĐANJE NUMEROLOGA ZA 2022. GODINU! Ako ste mislili da je 2021. loša, evo šta nas tek čeka u sledećoj!

Kurir.rs/M.L.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

05:58

DA LI SE BLIŽIMO NUKLEARNOM RATU?! Stručnjak za bezbednost objasnila KAKVO ORUŽJE RUSIJA POSEDUJE: To nije klasično naoružanje!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja