STRAVIČNO! UBILA PRIJATELJICU PA JOJ ODRUBILA GLAVU: Telo strpala u kovčeg i dva sata ga nosila po Londonu! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter

proglašena krivom

STRAVIČNO! UBILA PRIJATELJICU PA JOJ ODRUBILA GLAVU: Telo strpala u kovčeg i dva sata ga nosila po Londonu! (VIDEO)

Planeta -

Žena iz Engleske proglašena je krivom zbog ubistva prijateljice, kojoj je odrubila glavu i strpala njeno obezglavljeno telo u kovčeg koji je zatim dva sata vukla po ulicama Londona dok su nadzorne kamere pratile njeno kretanje.

Naime, 38-godišnja Džema Mičel navodno nije uspela izvući 200 hiljada funti od nesrećne žene za popravku trošne kuće u severozapadnom Londonu.

Pošto joj 67-godišnja Me Kuen Čong nije dala novac, mlađa žena ju je krajem juna prošle godine ubila, a njenih se ostataka rešila. Potom je falsifikovala testament kako bi nasledila deo njenog bogatstva, tvrdi tužilaštvo.

Džema Mičel
foto: Printscreen/Twitter

Da je testament lažan, otkriveno je kada je pretražen dom starije žene koja je svoju imovinu zapravo ostavila porodici i humanitarnim udruženjima, piše Skaj njuz.

Kamere su snimile Mičel kako izlazi iz kuće ubijene žene s plavim kovčegom koji je izgledao mnogo teže nego kada je došla. Po Londonu je šetala dva sata pre nego što je pozvala taksi. Zatim je unajmila automobil u koji je ugurala kofer.

Nakon što je puknula guma na automobilu, došao je serviser koji je primetio prtljag i plesniv i vlažan miris, a automobil su snimile kamere nedaleko od mesta gde je pronađeno telo, prenosi Index.hr.

Obezglavljeno telo nesrećne žene pronašli su izletnici, a njena lubanja pronađena je nekoliko dana kasnije. Obdukcija je pokazala da je 67-godišnjakinji slomljena lobanja, a imala je i dvadeset preloma rebara.

Nakon što je policija pronašla plavi kovčeg, sumnjiv je bio i testament prema kojem je 95 posto imovine pokojnice trebalo pripasti ubici, a pet posto njenoj majci. Osumnjičena je sve negirala, a presuda bi trebala da se donese sutra.

Kurir.rs/Nova/Index.hr/Skaj njuz

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track