AMERIKA NA NOGAMA: Kurir oteo i ubio devojčicu (7), ni helikopteri, ni psi tragači nisu uspeli da spreče STRAVIČAN ZLOČIN (FOTO)
Foto: Facebook/Maitlyn Presley Gandy, Youtube/LiveNOW from FOX

majka objavila potresne FOTOGRAFIJE

AMERIKA NA NOGAMA: Kurir oteo i ubio devojčicu (7), ni helikopteri, ni psi tragači nisu uspeli da spreče STRAVIČAN ZLOČIN (FOTO)

Planeta -

U Teksasu se prošle nedelje dogodio stravičan zločin koji je digao čitavu Ameriku na noge. Naime, kurir FedEx-a Tarner Lin Horner (31) optužen je da je oteo i ubio devojčicu Atenu Strand (7) u Teksasu.

Mejtlin Gendi (26), neutešna majka ubijene Atene Strand (7) objavila je fotografije roze kočvega, u kojem je počivala njena ćerka, pre nego što je kremirana.

Majka je na privatnoj sahrani u petak rekla da je porodica za nju naručila specijalni roze sanduk, ali da će Atena biti kremirana i kući doći u urni, jer još uvek nije ni blizu toga da pusti svoju ćerku da ode.

Atena Strand
foto: Facebook/Maitlyn Presley Gandy

Naime, Atenin nestanak potresao je malu ruralnu zajednicu. Njena maćeha prijavila je nestanak Atene kancelariji šerifa okruga Wise u 18:40 u sredu, nakon što ju je porodica tražila oko sat vremena. Ona je rekla istražiteljima da su se ona i dete "malo posvađali", što nije bilo neuobičajeno i da je devojčica otišla. U vreme nestanka, Atena je boravila kod oca i maćehe u mestu Paradise, u Teksasu.

Policija je stigla na seosko imanje oko 14 minuta nakon poziva i obavili su početnu pretragu unutar i ispod kuće te na šest hektara u vlasništvu porodice. U potrazi su kasnije koristili helikoptere s termovizijskim kamerama, dronove, konje, pse tragače i terenska vozila.

Horner je priznao vlastima da je zadavio Atenu nakon što ju je slučajno udario dok je dostavljao paket njenoj porodici.

Atena Strand, Taner Honer
foto: Youtube/LiveNOW from FOX

On je rekao da Atena nije bila ozbiljno povređena, ali da se uspaničio da će ga razotrkiti i ubacio je u svoje vozilo. Devojčica mu je rekla i kako se zove, i da će svom ocu reći šta je uradio, nakon čega je rešio da je ućutka slomivši joj vrat.

Nakon Hornerovog priznanja stravičnog zločina iz šerifove kancelarije su objavili: "Tužni smo što je završilo onako kako smo se nadali da neće. Ovo je jedna od najtežih istraga u kojima smo ikada učestvovali. Kad god dete umre, to te pogodi u srce. Uspoređuješ to dete i sa svojom decom..."

Majka devojčice pokazala je paket koji je ubica dostavljao tog dana - u pitanju su Barbike koje je htela devojčici da pokloni za Božić.

Neutešna majka je rekla da je njena ćerka obožavala Božić i da će ona sada prvi put dočekati praznik bez nje.

"Ovo je poklon koji nikada neće primiti", dodala je majka.

(Kurir.rs/Jutarnji/Daily Mail)

Bonus video:

04:28

KO JE KRIV ZA BRUTALNO UBISTVO DETETA U VRŠCU? Radivojević: Neodgovornost centra za socijalni rad PUSTILI BOLESNIKA DA VIĐA ĆERKU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track