BRITANIJA ŠOKIRANA ZLOČINOM: U uglednoj privatnoj školi pronađena tela direktorke, njenog supruga i sedmogodišnje ćerke
Foto: Shutterstock

užas

BRITANIJA ŠOKIRANA ZLOČINOM: U uglednoj privatnoj školi pronađena tela direktorke, njenog supruga i sedmogodišnje ćerke

Planeta -

Direktorka prestižne privatne škole u Suriju pronađena je mrtva, a uz njeno telo pronađeni su i tela njenog supruga i kćeri, piše Guardian.

Telo Emme Patison (45),direktorke Epsom koledža, njenog supruga Džordža (39) i kćerke Leti (7) pronađena su u ponedeljak u školi u kojoj je upravljala.

Pattison se tek početkom ove nastavne godine pridružila timu škole. Ranije je bila na dužnosti direktorke srednje škole Krojdon. Epsom koledž je u listopadu 2022. godine dobio nagradu ‘Nezavisna škola godine‘, a školarina u toj prestižnoj instituciji iznosi 42.000 funti godišnje.

Istraga o smrtnim slučajevima u školi još traje, ali policija kaže kako veruje da se radi o izolovanom incidentu i da u slučaj nije uključena neka treća strana.

Dr. Alastair Wells, predsjednik Upravnog vijeća škole kazao je: ‘U ime svih na Epsom koledžu, želim reći da smo šokirani tragičnim vijestima. Naše misli sad su s Emminom obitelji, prijateljima i voljenima te s učenicima i kolegama koje je susrela u svojoj uspješnoj karijeri.‘

Školu, koja je osnovana 1853. godine, pohađa više od 850 dečaka i devojčica.

Patisonin suprug džordž bio je ovlašteni računovođa i direktor konsultantske firme Tanglvud 2016.

Inspektor iz policije je rekao da će provesti temeljnu istragu.

(Kurir.rs/The Guardian)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track