MALA MIA (1) SE ZADAVILA RUČKAMA RANCA: Samo što je prohodala, tragično stradala u kući pred roditeljima (FOTO)
Foto: printscreen Faceboook

tragedija

MALA MIA (1) SE ZADAVILA RUČKAMA RANCA: Samo što je prohodala, tragično stradala u kući pred roditeljima (FOTO)

Planeta -

Devojčica Mia, stara 14 meseci, preminula je pošto se slučajno zaplela u ručke ranca, koji je visio na kvaki sobnih vrata.

Roditelji devojčice, koja je tragično stradala u svom domu u Škotskoj prošlog meseca, želeli su da upozore koliko je opasno ostavljati bilo šta okačeno na vratima, ukoliko imate malu decu u kući.

Mia, Škotska
foto: printscreen Faceboook

Konor i Hana su bili u kući kada se tragedija dogodila. Kažu da je njihova Mia, koja je uvek bila živahno i glasno dete, odjednom postala tiha. Konor je otišao da proveri šta se događa i pronašao je Miju umotanu u ručke ranca koji je visio na vratima.

On je odmah izbavio devojčicu i počeo da doziva suprugu, koja je pozvala hitnu pomoć. Otac i majka su detetu davali veštačko disanje do dolaska lekara. Devojčica je bila bez vazduha, a reanimacija je trajala 45 minuta. Mia je prebačena u bolnicu gde je nakon četiri dana preminula.

"Bili smo sa našom devojčicom do kraja. U bolnici sam ležala kraj nje, držala sam ruku na njenim grudima i bilo mi je jasno da je gubim. U jednom trenutku njeno srce je samo prestalo da kuca", kaže neutešna majka.

Roditelji kažu da su morali da ispričaju svetu o svojoj tragediji, kako se ovo više nikad nikom ne bi dogodilo.

"Ne možemo dovoljno da naglasimo koliko je ovo ključno. Nemojte ostavljati vašu torbu obešenu o kvaku, ni na sekund...", rekla je majka.

Kurir.rs/Telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track