SINDI (37) IZBACUJU IZ STANA ZBOG PREGLASNOG VOĐENJA LJUBAVI: Komšije se žalile, stanodavac joj dao otkaz, a evo šta ona kaže
Foto: Shutterstock

SINDI (37) IZBACUJU IZ STANA ZBOG PREGLASNOG VOĐENJA LJUBAVI: Komšije se žalile, stanodavac joj dao otkaz, a evo šta ona kaže

Planeta -

Slučaj 37-godišnje gluvoneme devojke Sindi K. iz nemačkog grada Hale ovih je dana izazvao pažnju javnosti jer je mladoj ženi otkazan ugovor o stanovanju nakon što su se komšije žalile zbog njenog "preglasnog vođenja ljubavi".

Sindi K. (37) tvrdi da je gluvonema od rođenja ali susedi je, pak, jako dobro čuju. To je postalo i sudsko pitanje zbog optužbi za "preglasno vođenje ljubavi", piše Bild.

Ova žena kaže da su se dve komšinice iz zgrade u kojoj je stanova žalile stanodavcu za narušavanje "reda i mira" u kući.

"Počelo je s ljudima koji su se žalili na moju kućicu za zečeve na balkonu, pa sam je se rešila", objasnila je Sindi i dodala da je čak prate i kada ide u kupovinu.

Brani se od optužbi

"Nemam s*ks sa svakim muškarcem koji me poseti. Prodajem puno stvari preko oglasa, ali kada imam s*ks ne mogu da čujem koliko je glasno zbog mog invaliditeta, ali to se mojih suseda ne tiče".

Nakon žalbi suseda, stanodavac je najpre Sindi K. poslao opomenu - a potom i vanredni otkaz "zbog trajnog narušavanja mira u kući".

Sudskom presudom je potvrđen raskid ugovora o stanovanju Sindi K. u dvosobnom stanu u prizemlju u kojem živi od 2015. godine.

Sindi ima pravo na žalbu u roku od četiri nedelje, te može da se žali na odluku suda.

(Kurir.rs/Bild)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track