NAJSLAĐE JE ZABRANJENO VOĆE: Platili 156 evra za kajsiju koju je dete (4) uzelo sa rafa!
Foto: Printscreen Heute.at/ Hertel Sabine

SKUPO IH KOŠTALO

NAJSLAĐE JE ZABRANJENO VOĆE: Platili 156 evra za kajsiju koju je dete (4) uzelo sa rafa!

Austrija -
Marija je trčkarala između rafova, a kada je videla omiljeno voće ona je bez razmišljanja dohvatilo jednu kajsiju i radosno je zagrizla a onda je nastao haos

BEČ - Maloj Mariji J. (4) i njenoj porodici kajsije su se ogadile za čitav život.

Dok je mama Gabi J.(26) sa mlađom ćerkom (11 meseci) u kolicima, u supermarketu "Peni" (Penny) bila u potrazi za namirnicama, Marija je trčkarala između rafova. Kada je došla do dela sa voćem i videla sočne kajsije koje obožava ona je bez razmišljanja dohvatilo jednu voćku i radosno je zagrizla.

Tada je nastao haos. Odmah je došao radnik obezbeđenja marketa koji je krenuo da viče i preti ženi. On je insistirao da da plati kaznu zbog krađe kajsije. Iako je ona objašnjavala da de se radi o malom detetu on nije hteo da ih pusti iz marketa dok nisu platili kaznu!

"Čovek je mojoj supruzi pretio da će pozvati policiju ukoliko ne plati kaznu od 156 evra, za ukradenu kajsiju", kaže Saša J.(28) otac male Marije, a već tako "velikog" kriminalca." Mislim da je tolika novčana kazna za jednu uzetu kajsiju više nego preterana!", dodao je Saša.

Srećom i vlasnik supermarketa je mislio isto i da je plaćanje kazne bilo nepotrebno i posle ovog skadaloznog postupka radnika obezbeđenja porodici je novac vraćen.

"Nama su naši kupci prioritet i zato nam je posebno drago da smo ovaj nesporazum razešili na zadovoljstvo svih", izjavila je Ines Šurin (Ines Schurin), portparol "Peni", a porodica je obećala da će Mariju ubuduće držati na oku kako ne bi ponovo došla u iskušenje da capne neku voćku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track