MONSTRUOZNO: Bečlija (30) mesecima seksualno iskorišćavao devojčicu (11), završila na psihijatriji!
Foto: Profimedia

dobio samo dve godine zatvora

MONSTRUOZNO: Bečlija (30) mesecima seksualno iskorišćavao devojčicu (11), završila na psihijatriji!

Austrija -

BEČ – Tridesetogodišnji radnik obezbeđenja osuđen na dve godine zatvora, zbog "ljubavne veze“ sa jedaneastogodišnjom devojčicom.

On je devojčicu koja je pobegla iz doma, smestio je u stan svog prijatelja, gde je više puta dnevno upražnjavao seksualne odnose sa devojčicom.On je jedanaestogodišnju učenicu upoznao prošlog januara na četu. Razmenili su brojeve telefona, a zatim su „ imali više puta seks preko telefona“, izjavio je optuženi na suđenju. Isprva je mislio da ima 16 godina.

Međutim devojčica mu je mnogo pre prvog susreta otkrila koliko joj je zaista godina: „Nije mi smetalo. Želeo sam da budemo prijatelji“.Oni su ubrzo započeli seksualnu vezu, jer su, kako je izjavio optuženi, „to oboje želeli. Mislio sam da se neće saznati.“

Jedanaestogodišnja učenica je zbog problematičnih porodičnih odnosa boravila u domu, gde je očigledno bila nezadovoljna, pa je više puta bežala. Kako navodi optuženi, kada je devojčica 6. juna ponovo pobegla iz doma, on joj je rekao da to nije dobro, jer će stvoriti dodatne probleme. Međutim optuženi joj je pomogao smestivši je u stan jednog prijatelja, a kada je saznao da policija traga za maloletnicom, oboje su uništili svoje telefone, kako ih policija ne bi locirala.

Tridesetogodišnji Bečlija je do 10. juna, kada je uhapšen, više puta dnevno upražnjavao seksualne odnose sa jedanaetogodišnjom devojčicom.Na pitanje sudije Kristofa Bauera (Christoph Bauer) da li još uvek gaji osećanja prema učenici, optuženi je potvrdio: „I dalje mi je draga“, ali da će „pokušati za započne novi život“. Optuženi Bečlija osuđen je na dve godine zatvorske kazne, od čega 8 meseci bezuslovno.

Devojčica, koja se trenutno nalazi na psihijatrijskom lečenju, dobila je 2.000 evra odštete. Sudija Bauer obrazložio je visinu kazne time, da nije reč o klasičnom pedofilu, ali da kazna za ovakav slučaj isto tako ne može biti mala. Presuda nije pravosnažna.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track