Krem potaž od leblebija i spanaća
Foto: Shutterstock

Krem potaž od leblebija i spanaća

Recept dana -

Sastojci♦ 500 g leblebija♦ 300 g spanaća♦ 1 glavica crnog luka♦ 2 čena belog luka♦ so i biber po ukusu♦ 2 kašike milerama♦ 1 kašika sitno iseckanog peršunaPripremaNa 2-3 kašike ulja propržiti sitno iseckan crni i beli luk. Dodati leblebije, koje ste prethodne večeri potopili u vodu kako bi lepo nabubrile, i opran spanać, naliti vodom i kuvati 35 minuta. Na kraju sve staviti u blender, dodati 2 kašike milerama i izmiksati.Ovaj potaž je veoma zdrav jer obiluje proteinima.Pavle Sretković, šef kuhinje restorana Redakcija, Vlajkovićeva 8, 011/321-48-45

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track