Džigerica na kineski način

Prste da poližeš

Džigerica na kineski način

Recept dana -

Sastojci♦ 500 g pileće džigerice♦ 2 glavice crnog luka♦ 150 g celera♦ 400 g barenog pirinča♦ maslinovo ulje♦ biozačin♦ so♦ biberPripremaSitno iseckan crni luk propržiti na malo ulja i dodati mu sitno seckani celer. Smesu začiniti po ukusu i sipati malo vode da se dobro proprži. Kad veći deo tečnosti ispari iz posude, dodati prethodno pripremljenu džigericu da se izdinsta s lukom. U međuvremenu obariti pirinač i pre nego što džigerica bude gotova dodati pirinač i promešati. Ukoliko ne volite pirinač, džigericu možete poslužiti s barenom testeninom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track