Najnovije vesti

MILO UGOSTIO TAČIJA U BUDVI: Malo prošetali, pa zaseli u restoran, a obezbeđenje otimalo prolaznicima foto-aparate i brisalo slike!
Foto: AP Risto Božović, AP/Visar Kryeziu

DRUŽENJE

MILO UGOSTIO TAČIJA U BUDVI: Malo prošetali, pa zaseli u restoran, a obezbeđenje otimalo prolaznicima foto-aparate i brisalo slike!

Crna Gora

Predsednik Crne Gore i lider Demokratske partije socijalista Milo Đukanović bio je domaćin Hašimu Tačiju, predsedniku privremenih prištinskih institucija, pre nekoliko dana u Budvi.

 

Sastanak je bio privatnog karaktera, saznaje portal Srpsko ujedinjenje.

 

Sem kraće šetnje gradskim ulicama, Đukanović i Tači su najveći deo vremena proveli u ćaskanju u restoranu i diskoteci ''Perla''.

 

Nekoliko građana Budve i dvoje turista imali su neprijatnosti kada su pripadnici Tačijevog i Đukanovićevog obezbeđenja oduzimali foto-aparate i tražili na uvid mobilne telefone kako bi obrisali fotografije i video-snimke koji svedoče o ovom druženju. Osim toga, jako su se potrudili da ih niko ne snimi ni tokom kratke šetnje gradom.

 

"Baš je neprijatno kada vam priđe obezbeđenje neke javne ličnosti, pa još i predsednika države, i pred nekoliko desetina slučajnih prolaznika oduzima vam lične stvari da provere da li ste slikali ili snimili nešto od čega dotični mogu da imaju političku štetu. Sa mog foto-aparata obrisane su dve fotografije i morao sam da čekam 15 minuta da bih ga dobio nazad", kaže jedan sagovornik.

 

Kurir.rs/Srpsko ujedinjenje

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...