00:46

PALA MASKA ĐUKANOVIĆA! Stručnjaci raskrinkali licemera Mila na Kurir TV: Nije ni slutio da će ovo otkriti OSTAĆETE BEZ TEKSTA

šokantno

PALA MASKA ĐUKANOVIĆA! Stručnjaci raskrinkali Mila na Kurir TV: Nije ni slutio da će ovo otkriti OSTAĆETE BEZ TEKSTA

Crna Gora -

Devedesetih godina prošlog veka Milo Đukanović je bio veći Srbin nego svi mi, a sada su mu najbolji prijatelji Hašim Tači, Edim Rama i Kurti. To nije uspešan političar, ocenio je Vladislav Dajković, predsednik slobodne Crne Gore.

Đukanović kaže da je Vlada izgubila poverenje nakon što je kao prioritet stavila Ugovor sa Srpskom pravoslavnom crkvom te, kako je rekao, zanemarila interese Crne Gore. DPS i njegovi partneri nemaju većinu da ga obore u parlamentu bez glasova njihovih ljutih političkih protivnika, prosrpskog Demokratskog fronta (DF) ili Demokrata.

Voditelja Vladimira Karalejića interesovalo je kada bi trebalo da se očekuje realizacija odluke crnogorske vlade i potpisivanje Temeljnog ugovora sa SPC. Dajković tvrdi da je datum i dalje upitan.

Kurir televizija
foto: Kurir televizija

- Imajući u vidu sve ove komplikacije, mislim da je upitan datum. Ovo će biti treća vlada koja će slomiti zube na pitanju SPC u Crnoj Gori. Nakon onoga poraza Mila Đukanovića 2020. godine, pa vlada Krivokapića koja nije imala petlje da potpiše temeljni sporazum. Evo sada vidimo da vlada Dritana Abazovića ima ozbiljne poteškoće, a možda čak i prestanak rada na funkciji premijera Crne Gore - rekao je Dajković.

Milan Đukić, poslanik SPO-a u skupštini Vojbodine i analitičar, smatra da DPS neće pasti u Crnoj Gori i da će moći da se izvuče zbog svog političkog iskustva.

Kurir televizija
foto: Kurir televizija

- Ovo i dalje ne znači da će ova vlada pasti u Crnoj Gori. Ona će vrlo moguće i bez političke podrške ili sa surfovanjem između dva politička bloka da se održi. Smatram da zbog političkog iskustva koji oni imaju, da će se i snaći. Vreme je pokazalo kako je Milo Đukanović vodio svoju politiku jer je ostao toliko na vlasti. Međutim, mislim da je poslednji datum april naredne godine kada će se održati predsednički izbori - rekao je Đukić.

Dajković se osvrnuo na samog Mila Đukanovića koga smatra lošim političarem koji je menjao strane po svojoj volji, a potom ga uporedio i sa Hitlerom.

- Ne zaboravite da je Milo čovek koji je bio veći Srbin nego svi mi. Devedesetih godina je govorio da je Kosovo bedem srpskog naroda. Kada padne Kosovo pali su i Srbi. Da je zamrzeo šah zbog hrvatske šahovnice. Danas imate situaciju da su mu najbolji prijatelji Hašim Tači, Edi Rama i Kurti. To nije uspešan političar. Ako se vodimo time koliko je neko dugo na vlasti i koliko je mase uspeo da zavede onda je i Hitler uspešan političar - rekao je Dajković.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

02:25

ŽESTOK OKRŠAJ U PROGRAMU UŽIVO! Antonijević: Biti gej je moda i Evroprajd je preterana seksualnost! Azdejković: KO ŠIŠA VEĆINU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track