Najnovije vesti

LJUDI, UBIO SAM DECU: Posle tragedije u Hrvatskoj vozač unezvereno zapomagao!
Foto: Profimedia, Foto: Profimedia

DEČAKU NIJE BILO SPASA

LJUDI, UBIO SAM DECU: Posle tragedije u Hrvatskoj vozač unezvereno zapomagao!

Hrvatska

Malena Maja (8) ostala je da leži na ivičnjaku, a njen brat (12) ležao je nekoliko metara dalje od nje, na pesku van puta. Šokirani vozač samo je zapomagao. Počeo je da lupa po vratima prve kuće koju je ugledao i viče: “Ubio sam decu, ubio sam ih”, ispričale su komšije. Pošto je u utorak u 20:20 sati izazvao saobraćajnu nesreću u Slivnu pored Imotskog i shvatio da su stradala deca, tvrde oni, počeo je da se ponaša kao da je izgubio razum.

Komšijama još nije jasno kako je pregazio decu, odnosno zbog čega je izgubio kontrolu nad automobilom. Odjednom je prešao na suprotnu stranu puta i zabio se u mališane.

Dečaku, nažalost, nije bilo spasa. Njegova sestra zadobila je povrede koje nisu opasne po život.

U mirnom selu Slivno,  juče su, dan posle stravične nesreće, meštani u neverici posmatrali krvave tragove na pesku. Niko od njih nije mogao da sakije suze. 

"Šta da vam kažem. Ovo je prestrašna tragedija za porodicu i svi smo potreseni. Dečak i devojčica bili su tu tokom celog leta, dolazili su svaki vikend. Tu u zaseoku Zeljci žive im baka i deda. Kako će oni to preživeti",  rekla je gospođa Barić, jedna od prvih komšinica ispred čije se kuće dogodila stravična nesreća.

Policija je vozača našla nedaleko od mesta strašne tragedije i, prema nezvaničnim informacijama, pitali su ga gde će, na što im je on, očito u šoku, odgovorio da ide u policiju da se prijavi jer je ubio decu. 

(Kurir.rs/ 24sata.hr)

Foto: Profimedia/ Ilustracija

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...