Danas časte Mitar i Tadić! Napunite džepove uz njih i Meridian!
Foto: Promo

Danas časte Mitar i Tadić! Napunite džepove uz njih i Meridian!

Sport -

Dan D za Srbiju! Pred "orlovima" je neverovatan zadatak, moraju da pobede Brazil! A kvota na njih je najbolja u Meridianu - čak 8.00!

Aleksandar Mitrović je u prethodnom meču sjajno počeo - postigao je gol u petom minutu i tako obradovao sve navijače. Sada je kvota 40 da će Srbija voditi posle pet minuta, a za vođstvo Krstajićevog tima posle 10 minuta dobićeš kvotu 15!

Napadač Fulama i reprezentacije Srbije zato danas časti. Mnogi gledaju u njega i veruju da može Srbiji da donese pobedu - a ako se to desi možete ozbiljno da napunite džepove u Meridianu!

Dušan Tadić i Mitrović su bili ubitačan tandem, kako tokom kvalifikacija tako i na samom prvenstvu , a sa druge strane verovatno najveća opasnost preti od Kutinja koji je sjajan na ovom prvenstvu. Ako Kutinjo i Tadić asistiraju po jednom takođe te čeka sjajan dobitak!

Na prethodnom meču "orlovi" su brutalno pokradeni, ali Meridian je za razliku od Feliksa Briha dosudio penal. Ova kladionica je isplatila sve tikete sa opkadom na penal na ovom meču, a sada su otišli korak dalje.

Prvi put u istoriji klađenja, ne samo na ovim prostorima nego i globalno - možeš da se kladiš na VAR. Ako sudija na meču Srbije i Brazila iskoristi VAR - UTROSTRUČI svoj ulog!

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track