Četiri pitanja pred meč Brazila i Belgije i četiri načina da napuniš džepove u Meridianu!
Foto: Promo

Četiri pitanja pred meč Brazila i Belgije i četiri načina da napuniš džepove u Meridianu!

Sport -

Nejmar ili Lukaku? Kutinjo ili Azar? Alison ili Kurtoa? Čekamo da vidimo odgovore na ove dileme večes od 20 časova kada se sastaju zlatna generacija Belgije i fenomenalni tim Brazila.Nejmar ili Lukaku? Kutinjo ili Azar? Alison ili Kurtoa? Čekamo da vidimo odgovore na ove dileme večes od 20 časova kada se sastaju zlatna generacija Belgije i fenomenalni tim Brazila.

Osim sjajnog fudbala koji nas očekuje tu je i šansa da se na nekoliko načina sjajno zaradiš na ovom duelu. Ako veruješ u Titeov tim samo u Meridianu možeš da dobiješ mega kvotu 2.47, dok je sa druge strane kvota na Belgijance 4.06 - tako da možeš dobro da profitiraš na koga god da se kladiš.

foto: Promo

Osim sjajnih golova i neverovatnih mečeva ovo Svetsko prvenstvo ostaće upamćeno i po upotrebi VAR tehnologije, a Meridian će ostati upamćen po tome što je prvi na svetu pokrenuo klađenje na VAR. Ako na ovom meču jednom bude iskorišten VAR - možeš da dupliraš svoj ulog, a ako se sudija bude više puta konsultovao sa VAR tehnologijom moći ćeš da zaradiš PET PUTA više.

Naravno tu su i najbolje kvote na strelce - bilo da verujete da će golove postići Nejmar, Lukaku, Kutinjo, Azar, Kevin De Brujne ili Gabrijel Žezus najbolje kvote ćeš naći ovde!

A sutra nas očekuje duel Rusije i Hrvatske koji na ovim prostorima pobuđuje ubedljivo najviše intreresovanja. Rusija je sve šokirala kada je izbacila Španiju sa Svetskog prvenstva, a Hrvati su posle penala prošli Dance, iako je Luka Modrić promašio penal za pobedu u finišu drugog produžetka.

Sada u Meridianu imaš razlog više da se kladiš na prolaz Rusije. Osim sjajne kvote tu je i jedinstvena ponuda - ako se kladiš da Rusija ide dalje, a Hrvati prođu u polufinale posle penala - Meridian ti vraća novac!

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track