ČETIRI ŠOK KVOTE NA SRBIJU! Podrži tiketom "Delfine" protiv Hrvata!
Foto: Starsport©

ČETIRI ŠOK KVOTE NA SRBIJU! Podrži tiketom "Delfine" protiv Hrvata!

Sport -

Kvota na Srbiju je 3.65!

Ta rečenica bi bila skroz uobičajena da je u pitanju fudbal, ali kada govorimo o vaterpolu, to je zaista neverovatno i ne sme se propustiti.

Naši "Delfini" igraju sa Hrvatskom u okviru Svetskog kupa, do sada su zabeležili dve ubedljive pobede nad Amerikom i Južnom Afrikom, ali Hrvati su došli u najjačem sastavu, dok je Dejan Savić promešao karte.

Zbog toga Meridian nudi neverovatnu kvotu 2.10 na 1 sa hendikepom od 1.5 gola, što znači da ako meč bude tesan, a Hrvati pobede sa golom razlike ili bude nerešeno - tvoj tiket će opet proći!

Znamo da utakmice sa Hrvatskom znaju da budu pune kontakta, udaraca, isključenja i grubosti, tako da je u takvim mečevima teško da se vaterpolisti raspucaju. Na nedavno održanom evropskom prvenstvu na kome je naš tim trijumfovao, sastali smo se sa Hrvatima u polufinalu.

foto: Printscreen

Tada je bilo 9:7, dok je na Svetskom prvenstvu 2017. godine Hrvati pobedili u polufinalu sa 12:11 i na kraju osvojili zlato. Ako sada veruješ da naši momci mogu da postignu dvocifren broj golova u duelu sa "Barakudama" eto još jednog načina da dupliraš svoj ulog u kladionici!

A na kraju to i nije jedini duel koji Srbija danas igra! Na programu su dueli košarkaša sa Grčkom, te odbojkaš sa Kamerunom. Košarkaši su se okupili u još jednom "kvalifikacionom prozoru", nažalost u nepotpunom sastavu, a odbojkaše čeka lak posao protiv Kameruna.

Posle poraza 3:2 od favorizovane Amerike zaista afrička selekcije ne bi trebalo da bude problem. A ko je spreman da u sva tri meča stavi na tiket pobede Srbije - dobiće kvotu 6.00!

(Promo tekst/Foto: Starsport©)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja