ŠTA SE SPREMA U MOZZARTU? Tri dana, tri igre, tri nagrade!
"Kladionica Mozzart", Foto: Promo

ŠTA SE SPREMA U MOZZARTU? Tri dana, tri igre, tri nagrade!

Sport -

Košarkaški stručnjaci često kažu „pokriva sve pozicije od keca do četvorke” za igrače koji mogu da odgovore najrazličitijim izazovima. Mozzart upravo takve traži, one koji su dobri i u virtuelnom fudbalu, ali i klađenju na brojeve, dok pogađanje dobitnih šest u Mozzart Lucky Super 6 drže u malom prstu. Zašto? Zato što počinje takmičenje gde ćeš, osim dobre zarade, imati priliku da potvrdiš svoju svestranost i uđeš u konkurenciju za fantastične nagrade.

TRI DANA, TRI IGRE, TRI NAGRADE. U periodu od 1. maja od 00.01 do 3. maja do 23.59 časova održava se jedinstveno takmičenje u kome imaš priliku da postaneš vlasnik bespilotne letelice poslednje generacije sa kamerom koja omogućuje snimanje u visokoj rezoluciji. Kako da osvojiš DRON? Svakog dana ćeš na drugoj vrsti igara imati šansu da osvojiš DRON vrhunskog kvaliteta.

Prvi dan (1.maj) biće u znaku Golden Race. Ljubitelji virtuelnog fudbala, trka pasa, trka konja, trka motora i trka krosera takmičiće se za nagradu, a pobednik je igrač koji skupi najviše poena. Broj poena se računa po formuli (uplata X kvota – uplata) X 2. Ova formula važi za sve dane takmičenja

Drugi dan (2. maj) rezervisan je za Mozzart Lucky Super 6. Igrač čijih šest bude izlazilo najčešće postaće vlasnik letelice poslednje generacije sa kamerom koja omogućuje snimanje u visokoj rezoluciji. Najslađe za kraj – neki bi rekli – Moj broj igre i grčki Tombo. Trećeg dana (3. maja) na repertoaru su igre gde se Mozzartovi igrači po pravilu najbolje snalaze, pa verujemo da će konkurencija biti izuzetna. Na kraju takmičenja igrača čeka kviz pitanje na koje mora odgovoriti

Verujemo da pravi igrači neće propustiti ovu jedinstvenu priliku da se dobro zabave, ali i pokažu koliko znaju, i zašto da ne, osvoje vredne nagrade.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track