JEDINSTVENA ONLINE KLADIONICA: Zašto igraš? Igraš da dobiješ!
Foto: Promo

JEDINSTVENA ONLINE KLADIONICA: Zašto igraš? Igraš da dobiješ!

Sport -

Zamislite online kladionicu jednostavnu za registrovanje i korišćenje. Sve to uz brzu i kvalitetnu uslugu. Pomislite na odlične kvote koje prate svetsko tržište. Zamislite veliku ponudu prematch i live događaja. Sve što ste zamislili sada postoji. Na svega par klikova od Vas! Stigao je BetOle.com – Nova platforma za online klađenje.

Pratite sledeće korake i uđite u potpuno novi svet online klađenja!

Skinite aplikaciju na Vaš Android uređaj i registrujte se.

Registracijom dobijate bonus dobrodošlice, odnosno pravo na 100% freebet bonusa na prvi depozit. Svaki igrač koji se registruje na sajtu www.betole.com automatski ostvaruje BONUS.

foto: Promo

Profesionalni tim koji stoji iza BetOle-a mislio je na zahteve i potrebe svakog igrača. Na osnovu mnogih statistika, istraživanja i formiranja različitih platformi igara na sreću, kreirali su platformu koja će Vas oduševiti. Želeli smo da svi ljubitelji online klađenja i igara na sreću, kao i online kazina ostvare razne pogodonosti, igraju se i zarade novac.

Bonus Tip je benefit koji se sastoji od nekoliko posebno odabranih mečeva u svakom kolu. Ti mečevi će imati značajno bolju kvotu u odnosu na redovnu ponudu. A ukoliko igrač odabere opciju da doda tu kvotu na tiket koji već ima dva para, dobiće značajnije bolju kvotu nego na bilo kom drugom mestu.

Poučeni specifičnostima ovakve vrste klađenja osmislili smo niz posebnih pogodnosti koje očekuju nove igrače, mogućnost formiranja sopstvene strategije uz pomoć alata kao što su Bet Builder i CashOut, freebet bonus, bonus na broj parova i drugi.

Bonus na broj parova je benefit s kojim igrači imaju mogućnost da ostvare bonus sa najboljim mogućim uslovima čak do 350%. Više informacije na platformi BetOle.com.

Kako nikada više ne biste bili u situaciji da izgubite tiket golom protivničkog tima u poslednjem minutu napravili smo pogodnost pri kojoj svaka uplata donosi freebet, dok je jedini uslov da kvota bude veća od 1.25. Jer na našoj platformi - svaki tiket dobija!

Za ljubitelje online kazina tu je nova generacija kazino igara sa različitim pogodnostima svake nedelje. Prvi na tržištu imaćete mogućnost da Vam na odigranih 1000 spinova, iznos od 10% potencijalnog gubitka bude vraćen na račun. Novac koji je vraćen možete da podignete u celosti, ili da ponovno uložite novac u bilo koju od igrara na platformi BetOle.com.

foto: Promo

Na našem sajtu Vas čekaju i Jackpot-ovi u iznosu do čak 100.000 dinara!

Čekamo Vas! OLE! BetOle.com!

Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track