STIŽE POJAČANJE: Boris Beker kupuje imanje u Noletovom komšiluku na Fuškoj Gori! Čuveni teniser hoće imanje pored reke
Foto: Profimedia

Sviđa mu se Srbija

STIŽE POJAČANJE: Boris Beker kupuje imanje u Noletovom komšiluku na Fuškoj Gori! Čuveni teniser hoće imanje pored reke

Sport -

Novak Đoković dobija komšiju na Fruškoj gori, i to proslavljenog tenisera Borisa Bekera, ekskluzivno saznaje Kurir. Noletov bivši trener, prema našim saznanjima, namerava da kupi imanje na Pavlovačkom jezeru, gde svetski broj jedan već tri godine gradi porodičnu kuću. Đokovićeva oaza mira nalazi se između Iriga i Rume, a od prvog većeg mesta udaljena je pola sata kolima.

Boris Beker, Novak Đoković
foto: Profimedia

Upravo na tom potezu nekadašnji teniser želi da izgradi svoj mali raj. Na tu ideju je došao, prema rečima bliskih prijatelja Novakove porodice, kada mu je Đoković pokazao fotografije njegove kuće, ali i okoline koja je okružuje. Bekeru su se dopali priroda, jezero, kao i to što pogled puca na planinu. Naročito mu se svidela ideja da mu Đokovići budu prve komšije. Još uvek nije poznato za koje imanje se Nemac odlučio i koliko će biti udaljen od Noleta s obzirom na to da je Đoković lokaciju birao tako da u okolini nema nikog osim njega. Cene zemljišta na ovom potezu su skočile od trenutka kada je naš teniser stavio kamen temeljac na svom placu.

Novak Đoković, Boris Beker
foto: Fonet

Podsetimo, letnjikovac porodice Đoković prostire se na placu od nekoliko hektara sa pristanom na jezeru, a sam objekat ima oko 1.200 kvadratnih metara. Uveliko se završavaju stolarija i mermerne ploče, a kuća ima podno grejanje, zatvoreni i otvoreni bazen, vidikovac i čak tri pomoćna objekta. Inače, Sremci se raduju što će Nole sa suprugom Jelenom i njihovim naslednicima da živi u njihovom kraju. To je u intervjuu potvrdio i Noletov otac Srđan. - Novak uživa u Beogradu i jedva čeka da dođe. Malo vremena provodi ovde, ali još godinu-dve i on će biti stanovnik svog grada i svoje zemlje - otkrio je Srđan.

Stars Naslovna
foto: kurir

Foto, Kurir, Fonet, Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track