Mozzart daje najveće kvote na svetu: PSŽ 1,90, Atalanta 2,70, Arsenal 1,65, Benfika 2,35 Poklon koeficijenti u punom sjaju
Foto: AP

Mozzart daje najveće kvote na svetu: PSŽ 1,90, Atalanta 2,70, Arsenal 1,65, Benfika 2,35 Poklon koeficijenti u punom sjaju

Sport -

Kladionica Mozzart iz ponude je ove srede izvadila četiri zanimljiva meča koja se igraju u okviru prvenstva Engleske i Portugalije i Kupa Francuske i Italije, a bukmejkeri garantuju da će baš ta četiri para u svakom trenutku imati najveće kvote na svetu.

PSŽ
foto: AP

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu...

MONAKO – PSŽ (SREDA, 21.15), DVOJKA 1.90

Posle 11 godina će Pari Sen Žermen i Monako igrati u finalu Kupa Francuske, a Kneževima prethodna bitka nije ostala u lepom sećanju. Sveci su golom Oroa osvojili osmi trofej najmasovnijeg takmičenja, a od tada su još pet puta bili najbolji. Postali su Parižani klub sa najviše pehara kupa u međuvremenu, a na Sen deniju obe ekipe neće istrčati u najjačim sastavima. Nejmar je suspendovan, kao i Kimpembe, a zbog povrede neće nastupiti Marko Verati i Presnel Kurzava, dok je i Julijan Draksler upitan. Niko Kovač nada se da će za veliko finale biti spreman Stevan Jovetić. I Pari Sen Žermen i Monako u prvenstvu zavise od Lila, ne drže sve u svojim rukama i možda im je ovo jedina prilika da podignu pehar. Za Monako bi trofej upotpunio dobru sezonu, dok bi za Svece bio samo utešni trofej.

ATALANTA – JUVENTUS (SREDA, 21.00), KEC 2,70

Ponovo se Atalanta kvalifikovala za Ligu šampiona i može da završi sezonu tik iza šampiona Intera, dok Staroj dami visi plasman u elitno takmičenje Starog kontinenta, prekinuta joj je vladavina i svi iz crno-belog tabora žele da što pre zaborave ovu godinu. Mogla bi Atalanta da kroji sudbinu Juventusa u završnici sezone. Dea u poslednjem kolu Serije A igra protiv Milana, koji se sa Starom damom bori za Ligu šampiona. Tektonske poremećaje bi izazvao bi poraz od Atalante u finalu, a zatim ostanak bez plasmana u elitno takmičenje. Razmahala se Atalanta, napad radi kao švajcarski sat, dok će u Juventusu sve oči biti uprte u Kristijana Ronalda, koji bi na kraju turobne sezone mogao da promeni sredinu. Momentum je na strani Atalante, ali je Juventus i ranjen opasan.

KRISTAL PALAS – ARSENAL (SREDA, 20.00), DVOJKA 1.65

Arsenal i dalje nije ostao bez Evrope, ali bi vrata međunarodne scene za narednu sezonu uskoro mogla da se zatvore. Možda već u malom gradskom derbiju sa Kristal Palasom. A Orlovi sa Selhurst parka nikako ne leže Tobdžijama. Tim sa Emirejtsa je bez pobede protiv Kristal Palasa više od tri godine, a u tom period su londonski rivali četiri puta podelili bodove u Premijer ligi, dok je Palas 2019. godine trijumfovao sa 3:2 na Emirejtsu. Kreatori Palasove pobede bili su Benteke, Zaha i Mekartur, i sva trojica su i dalje članovi Orlova. Ne može Kristal Palas ni gore ni dole, već samo da pomrsi konce Tobdžijama.

GIMARAIS – BENFIKA (SREDA, 21.00), DVOJKA, 2.35

Igraće se na La Lužu Liga šampiona, ali su sigurne samo kvalifikacije i tu Benfika više ništa ne može da promeni. Porto joj je pobegao četiri boda kolo pre kraja , pa za Orlove utakmica sa Gimaraisom nema takmičarski karakter. Sporting je prekinuo duopol Benfike i Porta, a Orlovi su većinu bodova prosuli na prelazu iz jedne u drugu kalendarsku godinu, kada ih je pokosila korona. Tim sa Luža želi da na uspešan način privede sezonu kraju, a mnogo veći motiv ima Gimarais, koji se bori za izlazak u Evropu i pobeda im je preko potrebna.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track