UTAKMICA ZA POŠTENJE I ČIST OBRAZ Đuričić: Idemo u Novi Pazar da časno privedemo posao kraju
Foto: FK Napredak

SUPERLIGA SRBIJE

UTAKMICA ZA POŠTENJE I ČIST OBRAZ Đuričić: Idemo u Novi Pazar da časno privedemo posao kraju

Fudbal -

Još jedno kolo je ostalo do kraja sezone u Super ligi Srbiji.

Napredak je obezbedio opstanak u srpskoj fudbalskoj eliti i sada bezbrižno putuje u Novi Pazar na meč sa istoimenim timom.

O očekivanjima Čarapana pred poslednju utakmicu u sezoni razgovarano je danas na konferenciji za novinare.

- Želim, pre svega, da čestitam na uspešnoj sezoni i opstanku svima u klubu, od predsednika, do ekonoma, jer svima pripada deo zasluga i dali su pun doprinos. Igrači su najzaslužniji, celog proleća smo imali izvanrednu atmosferu u svlačionici. Prvi uslov za tako nešto je da su plate i premije na vreme, da oni mogu rasterećeni sa te strane da se posvete obavezama na ternu. Mi smo to imali, bili maksimalno ispoštovani od strane rukovodstva na čelu sa predsednikom Milošem Nenezićem. Idemo sada u Novi Pazar da posao privedemo časno kraju, rekao je kormilar Čarapanskog broad koji je uplovio u sigurnu luku Milan Đuričić.

Trener Đuričić obećava da će Napredask igrati u najjačem mogućem sastavu i da će se časno i pošteno biti do kraja:

- Alen Melunović se ženi u nedelju, nekoliko dana kasnije i Bojan Čečarić i ovom prilikom im čestitam ulazak u bračni život. Obećao sam im da ću ih osloboditi obaveza, ukoliko osiguramo opstanak, ali zbog sveukupne situacije i raznoraznih priča, od toga smo odustali i igraćemo u najjačem sastavu. Čečarić neće moći na teren, povređen je, igrao je protiv Mladosti pod inekcijama, ali biće sa ekipom, detaljno referiše Đumi.

Kruševljani idu u Novi Pazar da se nadigravaju sa domaćinom uverava u ime saigrača Srđan Kočić:

- Kao i svaku utakmicu do sada, igraćemo na pobedu!

Ž. M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track