NAVIJAMO ZA NOLETA! Preuzmi BONUS BEZ USLOVA i podrži Đokovića
Foto: Promo

NAVIJAMO ZA NOLETA! Preuzmi BONUS BEZ USLOVA i podrži Đokovića

Sport -

Kladionica Meridian vam ove srede poklanja BONUS BEZ USLOVA – registrujte se na sajtu meridianbet.rs i automatski dobijate 1.500 RSD za online klađenje

Ovogodišnje finale Vimbldona okončano je pobedom Novaka Đokovića nad Mateom Beretinijem. Isti rivali će ponovo ukrstiti koplja, ovoga puta u četvrtfinalu US Opena.

Kao što sama zvučnost rivala nagoveštava, protivnik uopšte neće biti lak. Radi se o momku koji je trenutno u vrhunskoj formi. A dok Novak ne izađe na teren, savetujemo ti da se obavezno REGISTRUJEŠ NA MERIDIANBET.RS i preuzmi potpuno BESPLATAN BONUS OD 1.500 RSD!

Podrži Noleta - REGISTRUJ SE I PREUZMI BONUS jer Meridian je za ovaj meč spremio i NAJVEĆE KVOTE NA SVETU!

Kvota da će Đoković savladati Beretinija je 1.20, a ukoliko verujete da će naš teniser OSVOJITI US OPEN Meridian vam donosi najveću kvotu – 1.80!

Novak je imao sreću da dobije kasni večernji termin (02.30 po našem vremenu), pa će imati dovoljno vremena da pronađe taktiku za nezgodnog Italijana.

Beretini se pomalo mučio tokom celog turnira. Po set su mu uzeli Oskar Ote i Korentan Mute, dok je Italijan imao ozbiljan izazov protiv Belorusa Ilje Ivaške koji mu je uzeo čak dva seta.

Bez obzira na to što još uvek traži formu na US Openu, Italijan svakako predstavlja ozbiljnu pretnju ponajviše zbog vrlo snažnih udaraca, prvenstveno forhendom.

Sa njim je Đoković imao dosta problema na Vimbldonu, ali je uspeo tada da pronađe "šifru" pa nema razloga da ni sada tako ne bude.

Novak se nešto sporije "pali" na US Openu, ali kada dođe drugi i treći set, lomi rivale kao što je to slikovito opisao Endi Rodik "uzimajući im noge i dušu".

Nema razloga da se Beretini provuče drugačije i zato odigraj na Novaka, podrži ga i kladi se u najboljoj kladionici na Balkanu!

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track