MOZZARTOVI ŠAMPIONI IZ ŠKOLE FUDBALA TRAŽE POJAČANJE – PRIJAVE U TOKU!
Foto: Promo

MOZZARTOVI ŠAMPIONI IZ ŠKOLE FUDBALA TRAŽE POJAČANJE – PRIJAVE U TOKU!

Sport -

Polaznici Mozzartove besplatne škole fudbala kreću da se takmiče. Roditelji mogu prijaviti decu od 7 do 12 godina na mail besplatneskolesporta@mozzartsport.com

Prvi ispit mali šampioni Mozzart besplatne škole fudbala, koja se organizuje u saradnji sa Trening plus, već su uspešno položili i sada je vreme za nove izazove! Oni će od ove jeseni imati priliku da se takmiče sa svojim vršnjacima u ligi Fudbalskog saveza Beograda, a kako je projekat doživeo veliki uspeh ova ekipa traži i pojačanje!

U ovom prelaznom roku, bitna je samo želja, volja, strast, talenat i upornost! Besplatna škola fudbala prima drugu generaciju, tako da kompanija Mozzart i Trening plus pozivaju sve roditelje da što pre prijave decu od 7 do 12 godina na mail besplatneskolesporta@mozzartsport.com. Oni koji budu najbolji na otvorenom času fudbala na terenu FK Mladi Mabat dobiće priliku da šest meseci besplatno treniraju, takmiče se i dobiju komplet opremu, a kompanija Mozzart im sprema još brojna iznenađenja!

Stručni tim i trenersku ekipu, kao i svi mali fudbaleri, jedva čekaju da im se pridruže novi drugari!

mocart
foto: Promo

Inspiracija za ceo projekat potekla je od školice Trening plus koja je i partner kompanije Mozzart u ovoj akciji. Oni su zajedno ovog proleća pokrenuli prvu školicu fudbala iz koje su najbolji otišli na kamp Deki 5, a na prvom treningu se osetili kao reprezentativci, jer ga je vodio – selektor lično! Dragan Stojković Piksi, peta Zvezdina zvezda, pripadnik čuvene generacije koja je osvojila Ligu šampiona, dao je tako vetar u leđa mladim talentima i podržao projekat regionalnog lidera u priređivanju igara na sreću.

mocart
foto: Promo

Podsetimo, Mozzartova besplatna škola sporta je projekat pokrenut ove godine kada je oko 300 dece dobilo šansu da se oproba na terenu bez plaćanja članarine. Nakon fudbala, košarke, odbojke i rukometa, besplatna škola je pokrenuta i za tenis. Akciju su podržali mnogobrojni sportisti među kojima su Aleksandar Katai, Vesna Čitaković, Željko Rebrača, Stefan Jović, Ratko Nikolić, Dragan Škrbić, Vladimir Cupara, Viktor Troicki…

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track