Najnovije vesti

MOZZARTOVI ŠAMPIONI IZ ŠKOLE FUDBALA TRAŽE POJAČANJE – PRIJAVE U TOKU!
Foto: Promo

MOZZARTOVI ŠAMPIONI IZ ŠKOLE FUDBALA TRAŽE POJAČANJE – PRIJAVE U TOKU!

Sport

Polaznici Mozzartove besplatne škole fudbala kreću da se takmiče. Roditelji mogu prijaviti decu od 7 do 12 godina na mail besplatneskolesporta@mozzartsport.com

Prvi ispit mali šampioni Mozzart besplatne škole fudbala, koja se organizuje u saradnji sa Trening plus, već su uspešno položili i sada je vreme za nove izazove! Oni će od ove jeseni imati priliku da se takmiče sa svojim vršnjacima u ligi Fudbalskog saveza Beograda, a kako je projekat doživeo veliki uspeh ova ekipa traži i pojačanje!

U ovom prelaznom roku, bitna je samo želja, volja, strast, talenat i upornost! Besplatna škola fudbala prima drugu generaciju, tako da kompanija Mozzart i Trening plus pozivaju sve roditelje da što pre prijave decu od 7 do 12 godina na mail besplatneskolesporta@mozzartsport.com. Oni koji budu najbolji na otvorenom času fudbala na terenu FK Mladi Mabat dobiće priliku da šest meseci besplatno treniraju, takmiče se i dobiju komplet opremu, a kompanija Mozzart im sprema još brojna iznenađenja!

Stručni tim i trenersku ekipu, kao i svi mali fudbaleri, jedva čekaju da im se pridruže novi drugari!

mocart
foto: Promo

Inspiracija za ceo projekat potekla je od školice Trening plus koja je i partner kompanije Mozzart u ovoj akciji. Oni su zajedno ovog proleća pokrenuli prvu školicu fudbala iz koje su najbolji otišli na kamp Deki 5, a na prvom treningu se osetili kao reprezentativci, jer ga je vodio – selektor lično! Dragan Stojković Piksi, peta Zvezdina zvezda, pripadnik čuvene generacije koja je osvojila Ligu šampiona, dao je tako vetar u leđa mladim talentima i podržao projekat regionalnog lidera u priređivanju igara na sreću.

mocart
foto: Promo

Podsetimo, Mozzartova besplatna škola sporta je projekat pokrenut ove godine kada je oko 300 dece dobilo šansu da se oproba na terenu bez plaćanja članarine. Nakon fudbala, košarke, odbojke i rukometa, besplatna škola je pokrenuta i za tenis. Akciju su podržali mnogobrojni sportisti među kojima su Aleksandar Katai, Vesna Čitaković, Željko Rebrača, Stefan Jović, Ratko Nikolić, Dragan Škrbić, Vladimir Cupara, Viktor Troicki…

Promo tekst

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track