U ČAST POVRATKA LIGE ŠAMPIONA – POKLANJAMO 2.000 RSD ZA ŠAMPIONSKI TIKET
Foto: Promo

U ČAST POVRATKA LIGE ŠAMPIONA – POKLANJAMO 2.000 RSD ZA ŠAMPIONSKI TIKET

Sport -

Za ljubitelje fudbala nema veće radosti od one kada dođe utorak, a na programu je Liga šampiona! Još kada se „zakuva“, pa takmičenje uđe u završnu fazu... Šta reći, a ne sastaviti jedan šampionski tiket! Zar, ne?!

Nastavak prestižnog klupskog takmičenja znači dve stvari: uživanje u vrhunskom fudbalu i prilika da se sastavi dobitna kombinacija na tiketu!

Za prvu pobrinuće se najbolji svetski igrači današnjice, a za drugu najbolja sportska kladionica u regionu!

Meridian vam ovog utorka donosi fantastičan bonus za sportsko klađenje - čak 2.000 DINARA!

Sve što je potrebno: registrujte se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije (uz promo kod “Kurir”) i dobijate ŠAMPIONSKI BONUS U VREDNOSTI OD ČAK 2.000 DINARA!

Nakon što se registrujete, automatski vam stiže 1.000 RSD (500 dinara za online klađenje i 500 dinara kazino bonusa), zatim ukoliko istog dana deponujete minimum 200 RSD na vaš račun će biti uplaćen dodatni bonus od 1.000 DINARA za online klađenje!

Zvuči kao bajka, ali nije – već je realna priča! Ništa vas ne košta da bez ulaganja stvorite dobitak iz snova.

Ovog utorka na teren će istrčati fudbaleri PSŽ-a i Real Madrida, kao i Sportinga i Mančester sitija, a u sredu rezervišite termin za Inter i Liverpul, odnosno Salcburg i Bajern.

Lionel Mesi, Karim Benzema, Kevin De Brujne i ekipa su sigurno zagrejali svoja stopala i daće sve od sebe da nam prirede fudbalski spektakl koji ćemo danima prepričavati.

Pa, hajde da vidimo šta je to što nas čeka na početku ove uzbudljive nedelje u osimini finala Lige šampiona.

PSŽ - REAL MADRID, KEC 2.05

Utorak 21.00

Ovo je duel koji smo dugo čekali, “bogataši” udaraju na “galaktikose”, u nameri da konačno osvoje taj famozni “ušati” pehar. Doveli su Francuzi maltene sve što su mogli, pa su očekivanja od Mesija, Kilijana Mbapea i Nejmara zaista velika. A, da li će ih opravdati?

U “moru” zvezda koje se nalaze na Parku Prinčeva verovatno je najteže Maurisiju Poketinu, pa se baš zbog toga već uveliko spekuliše da bi uskoro mogao da promeni sredinu. Da li je jedini krivac - procenite sami, ali nema sumnje da bi eventualnom eliminacijom Real Madrida kupio sebi dovoljno vremena.

Sa druge strane, čini se da su se u Realu neke kockice konačno poklopile, pa im se osim nedavnog remija protiv Viljareala i poraza od Atletiko Bilbaa nema šta mnogo zameriti. I dalje drže prvo mesto na tabeli La Lige, a imaju nameru da pomere granicu i u Ligi šampiona. Poslednji put ovaj pehar osvojili su 2018. godine, i to najviše zahvaljujući Kristiajnu Ronaldu i Serhiju Ramosu.

Večeras nijedan od njih neće biti na terenu, iako je Ramos u međuvremeu pojačao upravo ekipu iz Pariza. Ronaldo bije svoju bitku u Mančesteru, ali ono što domaće ljubitelje fudbala zanima i raduje jeste što se i Luka Jović našao na spisku za PSŽ,pa možemo očekivati da dobije novu priliku.

Do tada - kladionica Meridian vam za ovaj duel donosi fantastične kvote: kec je 2.05, dvojka 3.50, a iks 3.80.

SPORTING - MANČESTER SITI, DVOJKA 1.30

Utorak 21.00

Manje atraktivan, ali svakako zanimljiv par za večeras. I s obzirom na to da je Siti veliki favorit - ovo je prava sigurica za sve kladioničare. Ono što bi “građanima” moglo da predstavlja problem jeste čak petorica povređenih igrača, ali su i dalje oni ti koji će se pitati o svemu u ovom meču.

Sporting pruža fantastične partije u domaćem šampionatu, i vodi veliku trku sa Portom za naslov šampiona, dok je Siti već na devet bodova prednosti na tabeli Premijer lige u odnosu na prvog pratioca Liverpul.

To znači da se ekipa Pepa Gvardiole može fokusirati na Ligu šampiona i dugo željeni “ušati” pehar. Neki bi rekli da nijednim ”bogatašima” koji igraju ove večeri novac ne pomaže kada se radi o elitnom takmičenju, ali ko zna - možda je ovo baš njihova sezona!

Kladionica Meridian donosi kvotu 1.30 na pobedu Sitija, ali ako mislite da možemo prisustvovati iznenađenju, iskoristite kvotu 9.60 na pobedu domaćina ili pak duplu šansu – 2.70.

INTER - LIVERPUL, DVOJKA 2.20

Sreda, 21.00

E, ovo je pravi šampionski duel kakav smo čekali! Inter neće moći da računa na petoricu igrača, od kojih je jedan Nikola Barela, koji je suspendovan zbog kartona, ali italijanski tim i dalje ima lepu priliku da odbrani domaći teren. Posle sigurne pobede nad Romom, remi protiv Napolija ih je verovatno malo poljuljao, ali jasno im je da im u goste dolazi ekipa koja je poslednji put poražena u decembru prošle godine i da opuštanja nema!

Liverpul je u seriji od šest pobeda i s obzirom na formu, važi za favorita u ovom duelu. Mohamed Salah i Sadio Mane su se vratili sa Kupa afričkih nacija i Jirgen Klop može da računa na svoje najbolje igrače i ko zna - možda i novu titulu šampiona Evrope.

Bukmejkeri Meridiana donose kvotu 2.10 na pobedu “redsa”, a ukoliko su vam Italijani bliži srcu, tu je kvota 3.30.

SALCBURG - BAJERN, DVOJKA 1.40

Sreda, 21.00

Dobro, ovde nema mnogo polemike, apsolutno je jasno ko je favorit i to izrazit. Bila bi prava senzacija kada bi se ova utakmica završila na bilo koji drugi način osim pobede Bavaraca. Jesu oslabljeni neigranjem Gorecke i Nojera zbog povreda, ali Bajern je svakako mašinerija koju uvek može da nadoknadi izostanak bilo kog igrača.

Prošlonedeljni poraz od Bohuma je svakako iznenađenje, ali ako poznajemo Nemce - možemo reći da će ih to samo razljutiti, a ne poremetiti iz koloseka. Dakle, Salcburg bi zaista mogao dabude nova”žrtva” Bajerna i Roberta Levandovskog.

Razume se - kvota na pobedu Bavaraca je 1.40, ali ako biste da rizikujete, tu je dupla šansa na domaćina 1X – 2.90.

*Napomena: kvote su podložne promenama.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track