IGRAJ UZ NAJBOLJE BONUSE U REGIONU: Meridian časti za Ligu šampiona!
Foto: Promo

Elitno takičenje prati elitni BONUS!

IGRAJ UZ NAJBOLJE BONUSE U REGIONU: Meridian časti za Ligu šampiona!

Sport -

Dešavanja u Ligi šampiona nastavljaju da izazivaju veliku pažnju. Nakon uzbudljivih mečeva koji su odigrani u utorak, večeras nas očekuju još dva meča koja predstavljaju pravu poslasticu za sportske sladokusce!

Za mečeve između Mančester Sitija i Sportinga iz Lisabona, odnosno Real Madrida i Pari Sen Žermena Meridian je spremio NAJVEĆE KVOTE!

***PREUZMI 1.500 DINARA ZA LIGU ŠAMPIONA***

Međutim, tu nije kraj iznenađenjima! Svesna važnosti trenutka, kladionica Meridian pred eliminacione duele u Ligi šampiona svim novoregistrovanim igračima donosi NEVEROVATAN BONUS!

Pitate se šta treba da uradite kako biste postali vlasnik BONUSA BEZ USLOVA? Rešenje se krije u samo jednom koraku jer prilikom registracije na meridianbet.rs dobijate poklon u vidu BONUSA DOBRODOŠLICE U IZNOSU OD 1.500 RSD za online i kladjenje uzivo!

Sve što je potrebno: registrujte se na sajtu meridianbet.rs uz promo kod Kurir i automatski dobijate 500 dinara, a ukoliko istog dana uplatite depozit u iznosu od 200 RSD na vaš nalog stiže dodatnih 1.000 RSD bonusa.

A kako najbolje da iskoristite stečeni bonus? Samo bolje pogledajte bogatu ponudu koju vam je spremila kladionica Meridian.

Kao što smo već rekli na programu su dva duela koja mogu da budu izuzetno interesatna. Nemojte da vas zavara to što je Mančester Siti demolirao Sporting iz Lisabona rezultatom 5:0 u prvom meču osmine finala Lige šampiona.

Portugalski tim sada nema više šta da izgubi, zbog čega se sa pravom očekuje praznik fudbala na „Etihadu“. Kvota na pobedu Sitija je sa razlogom mala, ali predlažemo vam da stavite fokus i na golove.

***PREUZMI 1.500 DINARA ZA LIGU ŠAMPIONA***

Ukoliko želite hrabro da odigrate na popularni GG kvota je 2.40. Ali, ako to „začinite“ sa igrom GG&4+ kvota automatski skače na 3.70, što nije nemoguće očekivati od timova kao što su Mančester Siti i Sporting iz Lisabona.

Kao što vidite ima mnogo opcija, a šta tek reći za utakmicu između Real Madrida i Pari Sen Žermena. Tim iz glavnog grada Francuske je u prvom meču slavio sa skromnih 1:0, što znači da će revanš biti veoma interesantan.

Real Madrid u Parizu nije pokazao igru dostojnu renomea „kraljevskog kluba“ zbog čega ima imperativ da u revanšu izađe u znatno drugačijem izdanju.

Kvota na potencijalnu pobedu Madriđana je 2.60, dok je na trijumf Pari Sen Žermana kvota 2.70. Na čuveni iks kvota je nešto veća 3.50.

Kompletnu ponudu možete pogledati na meridianbet.rs.

*Napomena: kvote su podložne promenama!

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track