SPEKTAKL U PARIZU: Preuzmi 2.000 RSD BONUSA za finale Lige šampiona – kladi se na igre iz SPECIJALA!
Foto: Promo

SPEKTAKL U PARIZU: Preuzmi 2.000 RSD BONUSA za finale Lige šampiona – kladi se na igre iz SPECIJALA!

Sport -

Finale Lige šampiona se najbolje prati uz najveće kvote na svetu i najbolju sportsku ponudu!

Nakon nekoliko nedelja čekanja, pred nama je duel koji će sa velikom pažnjom pratiti kompletna fudbalska javnost na svetu. Dobili smo šampiona Lige Evrope, odnosno Lige konferencija, ali je sada na red došlo ono najbitnije – večeras ćemo saznati ime šampiona najvećeg fudbalskog klupskog takmičenja na Starom kontinentu!

Sezona u Ligi šampiona je bila duga, ali kvalitetna i na kraju su potpuno zasluženo do finala stigli Real Madrid i Liverpul.

„Kraljevski klub“ će tako imati priliku da „podeblja“ već impozantan rekord od 13 osvojenih titula prvaka Evrope. Dok će engleski „redsi“ pokušati da se izjednače na drugom mestu večne liste sa italijanskim Milanom, koji ima sedam osvojenih trofeja.

U skladu sa važnosti pomenutog duela broj kombinacija za igru je do sada neviđen pošto je ponuda u kladionici Meridian dodatno proširena - što samo može da ulepša događaj kao što je finale Lige šampiona!

O čemu je tačno reč?

Specijalno za ovaj događaj bukmejkeri Meridiana su kreirali poseban SPECIJAL IGARA koji nudi veoma zanimljive opcije za igru. Ali, pre nego što vas detaljno upoznamo sa ponudom – pravac meridianbet.rs – otvorite nalog na sajtu ili preko mobilne aplikacije jer vas tom prilikom samo danas čeka najveći bonus dobrodošlice!

Ukoliko se registrujete uz promo kod Kurir na vaš nalog stiže čak 2.000 DINARA BONUSA ZA ONLINE KLAĐENJE!

Kreirajte nalog i automatski dobijate 500 dinara, a ukoliko istog dana uplatite na nalog 200 RSD – dobijate dodatni bonus od čak 1.500 DINARA!

pehar, Liga šampiona, žreb, fudbal
foto: AP

PREUZMI BONUS – 2.000 RSD BEZ USLOVA

Pošto preuzmete bonus, idealan je trenutak da vaš fokus prebacite na istinski fudbalski spektakl – da li nešto treba posebno dodati osim da ćemo imati prilike da gledamo jedne od najtrofejnijih timova u svetu?

Pored brojki, Real Madrid i Liverpul u svojim redovima imaju veliki broj kvalitetnih fudbalskih individualaca. A kako velika finala može da odluči samo jedan detalj, podatak da će na terenu biti asovi poput Benzeme, Vinisijusa, Salaha, Manea, mnogo znači!

Da jedan potez može da odvede finale Lige šampiona u totalno drugi smer svesni su i bukmejkeri kladionice Meridian koji vam i za ovo finale donose najveće kvote na svetu.

Liverpul je favorit sa kvotom 2.20, dok Real Madrid ima nešto manje šanse za pobedu sa kvotom 3.50. Kvota na popularni „iks“ iznosi 3.55.

Pored standardnih ponuda, kao što smo već napomenuli, tu je i poseban SPECIJAL IGARA koje mogu da vam budu veoma interesantne:

Na meču će biti crveni karton i penal – kvota 10.00

Karim Benzema postiže gol levom nogom – kvota 8.00

Sadio Mane postiže gol levom nogom – kvota 6.00

Mohamed Salah postiže gol i asistenciju – kvota 10.00

Vinisijus Žunior postiže gol i asistenciju – kvota 25.00

HET-TRIK će biti postignut na meču – kvota 17.00

Kompletnu ponudu iz SPECIJALA pogledajte na sajtu kladionice Meridian.

PREUZMI BONUS – 2.000 RSD BEZ USLOVA

IGRAJ ZA KATAR - SPREMI SE ZA SVETSKO: Podsećamo vas da je u kladionici Meridian u toku do sada neviđeno takmičenje na našim prostorima. Svi igrači imaju priliku da osvoje put, kartu i smeštaj za Svetsko prvenstvo u fudbalu, koje se u novembru održava u Kataru. Sve što je potrebno jeste otvoren nalog na sajtu meridianbet.rs i učešće u svakodnevnim izazovima iz oblasti sporta i slot igara.

Za detaljnije informacije ispratite dešavanja na meridianbet.rs, kao i Meridian na društvenim mrežama.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track