U susret finalu Lige šampiona: Kvota na pobedu Liverpula nigde na planeti nije velika kao u Mozzartu!
Foto: Profimedia

U susret finalu Lige šampiona: Kvota na pobedu Liverpula nigde na planeti nije velika kao u Mozzartu!

Sport -

Isto važi i za koeficijente na pobede BATE Borisova i Hekena, koji mogu da vam pomognu da se nažete u avionu za Katar

Liga šampiona se uvek igra utorkom i sredom, osim kada je na programu finale. E pa, danas je konačno došla ta subota, jedina u godini koja može da se diči elitnim takmičenjem, a Mozzart vam je na ovaj poseban dan spremio fenomenalnu ponudu. Kvota u našim kladionicama na pobedu Liverpula će u svakom trenutku da bude najveća na svetu!

To nije sve. Do sada je Mozzart u više navrata organizovali kolektivno gledanje mečeva elitnog fudbalskog takmičenja u Evropi i svakog puta je bilo sve bolje. Ukoliko izaberete da finale Lige šampiona gledate u nekom od Mozzartovih lokala u Nišu, Novom Pazaru, Novom Sadu, Kruševcu, Vrnjačkoj Banji, Jagodini, doživećete nezaboravno iskustvo.

Kao što već dobro znate, u toku je takmičenje POGODI NAJVEĆU KVOTU, koje može da vam donese put na Mundijal u Katar i mesto na tribinama za susret Srbije i Brazila. Naša ponuda sa najvećom kvotom na svetu može da vam donese prevagu u odnosu na rivale, a kladioci Mozzarta su mislili na sve, pa i na to da ne morate da čekate da padne mrak i da se zaviori mušema u Parizu. Još dva meča će u svakom momentu imati najveći koeficijent na planeti, prvo prvenstveni u Belorusiji, koji počinje od 14 časova, a potom i u Švedskoj, koji je na programu od 17.00.

LIVERPUL - REAL MADRID (SUBOTA, 21.00), KEC 2,20

Ako ste već došli kod nas i kliknuli na ovu vest, sigurni smo da već znate sve o susretu Liverpula i Real Madrida. Ne moramo ništa posebno da vam napišemo, dobro znate da večeras dobijamo novog vladara Evrope, naslednika Čelsija na tronu. Liverpul je do meča za trofej u elitnom takmičenju stigao najpre sa savršenim učinkom u grupi sa Atletikom, Portom i Milanom, a potom je eliminisao redom Inter (ukupnih 2:1), Benfiku (6:4) i Viljareal (5:2). Zato, šta reći za Real Madrid? Teže i luđe nije mogao. Prvo je posle ludog preokreta u osmini finala eliminisan PSŽ, potom posle produžetaka u četvrtfinalu Čelsi, a zatim, takođe posle dodatnih pola sata igre u polufinalu i Mančester Siti. Svi su oni, uz Liverpul, bili najveći favoriti za titulu. Biće ovo osmi susret Liverpula i Reala u Ligi šampiona u 21. veku. Poslednji put su se oni sastali u aprilu prošle godine, kada su odigrali 0:0. To im je ujedno bio i jedini remi. Real je pobedio četiri puta, Englezi samo u dva navrata. Naravno, posebno se pamti finale iz 2018. godine, kada je Kraljevski klub golovima Gereta Bejla i Karima Benzeme savladao Crvene sa 3:1.

HEKEN - SIRIJUS (SUBOTA, 17.00), KEC 1,53

U Švedskoj je u toku 10. kolo, a Heken je posle prve trećine takmičenja najprijatnije iznenađenje. Na deobi je prve pozicije zajedno sa Hamarbijem i AIK-om, imaju po 20 poena. Heken im se pridružio na vrhu zahvaljujući seriji od četiri pobede u prethodna četiri kola. Petu recku u nizu traži protiv Sirijusa, devetoplasirane ekipe sa 14 bodova. Sirijus je takođe u dobroj formi, neporažen je u poslednja tri kola (dve pobede i jedan remi). Poslednji njihov okršaj je viđen u novembru prošle godine, kada je Sirijus slavio sa 3:0.

DINAMO BREST - BATE BORISOV (SUBOTA, 14.00), DVOJKA 1,37

BATE pune tri sezone nije uzeo titulu, a ove je izgleda rešen da napokon prekine crni niz. Posle osam utakmica najtrofejniji beloruski klub ima šest pobeda i dva remija, pa je prvi na tabeli, iako ima manje mečeva od svih rivala. Prate ga Energetik i Minsk sa po 19 bodova, s tim što oni imaju po jednu, odnosno dve odigrane utakmice više. BATE naših Aleksandra Filipovića i Nemanje Milića je ujedno i jedina ekipa u ligi koja još ne zna za poraz. S druge strane, Dinamo Brest još nema nijednu pobedu! Do sada je zabeležio četiri remija i čak pet poraza, pa je zasluženo u zoni ispadanja. Dinamo prošle sezone jeste zaustavio dva puta BATE (0:0 u Brestu, u Borisovu slavio sa 2:0), ali deluje teško da će ove godine baš protiv njega da prekine užasan niz rezultata.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

(Promo - tekst / Foto: Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track