ZAVRŠEN INTERNACIONALNI VATERPOLO KAMP AKADEMIJE TALENATA I NIKOLE RAĐENA U POŽAREVCU! Stižu novi zlatni delfini!
Foto: Promo

ZAVRŠEN INTERNACIONALNI VATERPOLO KAMP AKADEMIJE TALENATA I NIKOLE RAĐENA U POŽAREVCU! Stižu novi zlatni delfini!

Sport -

Nikola Rađen uspešno je zatvorio prvu sezonu internacionalnog kampa vodenih sportova u organizaciji Akademije Talenata, koji obuhvata tri sporta - plivanje, sinhrono plivanje i vaterpolo. Tim povodom, na bazenima sportskog centra Požarevac, proslavljeni vaterpolista je okupio vrhunske trenere i svetske šampione.

Nikola Rađen
foto: Promo

Pored njega i trenera, koji su obučavali buduće sportiste, pozivu su se odazvali Igor Milanovic i Stefan Ćirić, pomoćni trener Dejana Savića I naših zlatnih momaka.

Nikola Rađen
foto: Promo

Uz podršku opštine i gradonačelnika Požarevca, mališani su trenirali dvaput dnevno, a grupe su se smenjivale jednom nedeljno u proteklih mesec dana.

- Ideja je bila da aktivni sportisti budu glavni promoteri sporta, da deca upoznaju svog idola i da rade s njim na kampu. Cilj nam je da ta deca postanu šampioni u životu, a sport im daje veliku mogućnost za to - istakao je Rađen.

Nikola Rađen
foto: Promo

Ovim internacionalnim kampom zatvaramo sezonu kampova čiji je osnovni cilj rad sa decom na najsavremeniji način, sa najboljim timom stručnjaka kroz kampove, škole, turnire i promocije vezane za sve vodene sportove. Posle Gračanice, Požarevca i Banja Luke gde smo održali akademiju kao i trenersku kliniku zaključili bismo da će vaterpolo i plivanje dobiti veliki broj pristalica, mladih polaznika i korist će biti višestruka. Osim zdravog načina života, bavljenja sportom, dobićemo i potencijalno uspešne sportiste. – zaključio je Rađen.

(Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track