Mozzart daje najveće kvote na svetu na Portugaliju i Francusku
Foto: Profimedia

Mozzart daje najveće kvote na svetu na Portugaliju i Francusku

Sport -

Nigde nećete da nađete veće

Mundijal je u epicentru. Ulazi se u završnicu Svetskog prvenstva u Kataru, u kojoj je preostalo da se odredi još jedan polufinalni par.

U današnjim četvrtfinalnim borbama sastaju se Maroko i Portugalija, kao i Engleska i Francuska. Bukmejkeri Mozzarta spremili su promo kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu. I to dvojke Portugaliju i Francusku. Tu su i brojni specijali...

MAROKO - PORTUGALIJA (SUBOTA, 16.00), DVOJKA 1,82

Mundijal u Kataru mogao bi da bude istorijski, jer je jedna afrička selekcija na pragu polufinala. Ipak, Maroko čeka veliki izazov na tom putu. Možda i veći od Španije koju je eliminisao u dramatičnom raspletu izvođenjem jedanaesteraca u osmini finala, jer je Portugalija raspucana i raspoložena. Maroko je postao tek četvrta reprezentacija iz Afrike i prva arapska zemlja koja se plasirala u četvrtfinale Svetskog prvenstva. Maroko je na ovom šampionatu savladao Belgiju i Kanadu, remizirao sa Hrvatskom, a potom eliminisao Španiju. Portugalija je ubedljivom pobedom nad Švajcarskom 6:1 izborila mesto u četvrtfinalu. Prethodno je Selesao bio prvi u grupi posle poraza od Južne Koreje i pobeda nad Ganom i Urugvajem.

Budi u timu koji ne gubi - svakog dana Mundijala Mozzart deli 11 puta po 50.000 dinara

ENGLESKA - FRANCUSKA (SUBOTA, 20.00), DVOJKA 2,70

Četvrtfinale Svetskog prvenstva kulminiraće okršajem teške kategorije između dugogodišnjih rivala Engleske i Francuske. Timovi su se prvi put sastali 1923. godine, ali im je ovo tek treći susret na Svetskom prvenstvu i prvi od 1982. Selekcija Tri lava je pobedila samo u jednom od poslednjih osam međusobnih mečeva sa Trikolorima, što može da znači samo jedno - selekciju Gareta Sautgejta čeka ozbiljan test. Na aktuelnom turniru Englezi nisu izgubili. Osvojili su sedam bodova u grupnoj fazi Iranom, SAD-om i Velsom, a u osmini finala izbacili su Senegal (3:0). Što se Francuza tiče, poraz u grupnoj fazi od Tunisa pokazao je da aktuelni svetski šampioni umeju da greše. Ipak, Trikolori su napredovali kao prvoplasirani u grupi pobedivši Australiju i Dansku, a potom su se u nokaut rundi lako obračunali sa Poljskom (3:1).

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

(Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track