BEZ PROVIZIJE I NA 1.000 LOKACIJA U SRBIJI – Dopuni Meridian nalog na MOJ KIOSK objektima
Foto: Promo

BEZ PROVIZIJE I NA 1.000 LOKACIJA U SRBIJI – Dopuni Meridian nalog na MOJ KIOSK objektima

Sport -

Za sve korisnike online naloga Meridian kladionice stižu sjajne vesti - od sada, uplata depozita moguća je na preko 1.000 Moj Kiosk lokacija širom Srbije! To znači da imate još veći izbor mesta na kojima možete da deponujete novac i uživate u spektakularnoj ponudi Meridian kladionice.

Reč je o idealnom rešenju da uštedite vreme i uživate u igri! Odabereti mesto koje vam najviše odgovara i izvršite uplatu na brz i jednostavan način.

Uz novi način uplate depozita, ne samo da ćete imati veći izbor lokacija, već ćete takođe biti sigurni da je vaš novac zaštićen. Svi depoziti se obrađuju bezbedno i pouzdano, tako da budite uvereni da su vaši podaci i novac u najboljim rukama.

Potrebno je samo da izdiktirate svoj ID i novac na račun stiže istog trenutka! Olakšajte igru, uštedite vreme i iskoristite novac na omiljene sport i slot igre.

Uz Meridian kladionicu, uvek ćete dobiti najbolje usluge i najbolje iskustvo klađenja. Bez obzira da li ste početnik ili iskusni igrač – stiže fantastična ponudu igara i najveći bonusi za online klađenje. I zato, ukoliko još uvek nemate aktivan korisnički nalog, registrujte se već danas na sajtu ili mobilnoj meridianbet.rs aplikaciji i čeka vas DUPLA DOBRODOŠLICA: 1.000 RSD za sport + 1.000 RSD za slot!

A, onda...

Ne propustite ovu sjajnu priliku da uplatite depozit na jednostavan i brz način na preko 1.000 Moj Kiosk lokacija. Odaberite mesto koje vam najviše odgovara i uživajte u spektakularnoj ponudi.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track