KRISTIJAN ERIKSEN ZVAO GUDELJA POSLE SRČANOG ZASTOJA: Podrška čoveka koji se posle ŽIVOTNE DRAME vratio fudbalu
Foto: Instagram

PODRŠKA

KRISTIJAN ERIKSEN ZVAO GUDELJA POSLE SRČANOG ZASTOJA: Podrška čoveka koji se posle ŽIVOTNE DRAME vratio fudbalu

Fudbal -

Vezista Mančester junajteda Kristijan Eriksen zvao je Nemanju Gudelja nakon što je njegov brat Dragiša kolabirao na utakmici.

"Poznajem ga jako dobro, igrao sam protiv njega u Holandiji od 14. godine. Dva dana nakon što se desilo Dragiši, razgovarali smo i to je mog brata dosta smirilo", otkrio je Nemanja Gudelj, pred meč Sevilje i Junajteda u Ligi Evrope.

Kristijan Eriksen
foto: EPA

"Prošlog četvrtka, pred meč, zahvalio sam mu se na detaljima koje je otkrio mom bratu. Ponovo me je pitao za njega. Eriksenov slučaj pokazuje da posle tih dešavanja možete opet da igrate fudbal. Hvala Bogu da je Dragi dobro. Kod kuće je. Skinuli su mu šavove i sada se polako oporavlja i odmara", rekao je Nemanja Gudelj.

Podsetimo, srpski fudbaler Dragiša Gudelj, pretrpeo je srčani udar koji je sve podsetio na slučaj Kristijana Eriksena na Evropskom prvenstvu pre dve godine. Isto kao i Danac, rođeni brat našeg reprezentativca Nemanje Gudelja srušio se na terenu u toku utakmice njegove Kordobe i Rasing Ferola.

Dragiša je završio u bolnici, morao da bude operisan i ugrađen mu je defibrilator, što znači da bi mogao da se vrati na teren bez posledica kao što je to učinio Eriksen i to u dresu Mančester junajteda preko Brentforda.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track