KO PROLAZI U FINALE? Uz ŠAMPIONSKI BONUS isprati revanš mečeve Lige šampiona
Foto: Promo

KO PROLAZI U FINALE? Uz ŠAMPIONSKI BONUS isprati revanš mečeve Lige šampiona

Sport -

Kladi se na Ligu šampiona – isprati ko prolazi u finale uz najveći bonus na internet

Nakon uzbudljivih prvih mečeva polufinala Lige šampiona, Inter i Mančester Siti će se na domaćem terenu suočiti sa svojim rivalima u revanšu, u nadi da će osigurati mesto u finalu najprestižnijeg fudbalskog takmičenja.

Inter je sa velikom prednošću stigao na ovaj susret nakon pobede protiv svog najvećeg rivala, Milana, u prvom meču (2:0). Ovo nije prvi put da Neroazuri ulaze u ovu fazu takmičenja. Inter je tim sa dugom i bogatom istorijom u Ligi šampiona, sa tri osvojena trofeja. Poslednji put su osvojili ovaj trofej 2010. godine, pod vođstvom legendarnog trenera Žozea Murinja. Sa ovoliko iskustva i kvaliteta u timu, sigurno će biti težak protivnik za Milan.

Sa druge strane, Mančester Siti će imati težak zadatak u meču protiv Reala iz Madrida (prva utakmica 1:1), jednog od najuspešnijih klubova u istoriji Lige šampiona. Real Madrid je osvojio neviđenih 13 titula u ovom takmičenju, što ih čini najuspešnijim klubom u istoriji ovog takmičenja. Mančester Siti je relativno novi učesnik u Ligi šampiona, sa samo jednom polufinalnom utakmicom na svom kontu, koju su igrali 2016. godine. Ipak, Siti je pokazao da ima kvalitet i veru u sebe da mogu da se nose sa najboljim timovima u Evropi, a sada će pokušati da ostvari veliki uspeh protiv jednog od najvećih klubova svih vremena.

Uzbuđenje raste pred ova dva revanš meča, a ljubitelji fudbala imaju jedinstvenu priliku da unaprede svoje iskustvo klađenjem na ova dva spektakularna meča.

Bonus od 1.000 RSD za sve nove igrače na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije pruža dodatnu motivaciju za ulazak u svet online klađenja. Bilo da ste navijač Inter ili Milana, Reala ili Mančester Sitija, ili jednostavno ljubitelj fudbala – ovo je nešto što ne smete propustiti!

Preuzmite bonus i „čekirajte“ najbolju ponudu za online klađenje. U nastavku izdvajamo i nekoliko opcija za igru iz popularnog Meridianovog specijala:

Ko osvaja Ligu šampiona?

Mančester siti – 1.67

Inter – 4.00

Real Madrid – 5.45

Milan – 28

Ko prolazi u finale?

Mančester siti – 1.30

Inter – 1.02

Real Madrid – 3.25

Milan – 9.55

Kompletnu ponudu za online klađenje pogledajte na ovom linku.

FUDBALSKA GROZNICA U MERIDIANU DONOSI VREDNE NAGRADE: Sve što je potrebno da bi učestvovao u promociji je da sakupljaš poene igrajući najjače fudbalske lige u toku meseca i kvalifikuješ se za osvajanje Iphone 14, Samsung s23 i Električnog trotineta! A za najboljih 121 igrača spremljen je fond od čak 1.000.000 RSD bonusa! Više o promociji saznajte na sajtu meridianbet.rs.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track