LAZETIĆ PRED ZVEZDU U KUPU SRBIJE: sada svi želimo više, da pobeđujemo u svakom duelu do kraja
Foto: Starsport©

KUP SRBIJE

LAZETIĆ PRED ZVEZDU U KUPU SRBIJE: sada svi želimo više, da pobeđujemo u svakom duelu do kraja

Fudbal -

Trener fudbalera TSC-a Žarko Lazetić rekao je da je njegova ekipa ostvarila uspeh plasmanom u polufinale Kupa Srbije, ali da će protiv Crvene zvezde, najjačeg protivnika, dati sve od sebe da pokaže koliko je napredovala.

"Kada se dođe do polufinala svaka ekipa ima šansu, ali mi igramo protiv najjačeg protivnika, protiv šampiona koji nas je i prošle godine u ovom takmičenju pobedio rezultatom 4:0. Znamo kada Zvezda nešto želi i kada su u nečemu 100 odsto, da je teško protiv njih", rekao je Lazetić.

Fudbaleri TSC-a igraju u sredu od 18.30 nasvom terenu u polufinalu Kupa Srbije protiv branioca trofeja Crvene zvezde.

"Čestitam i njihovom treneru, koji bez obzira na dešavanja u klubu, veliku prednost i nedoumicu da li ostaje u Zvezdi ili ide, i dalje pobeđuje. Oni su nam, bez dileme, najteži rival, ali samim tim što smo u polufinalu i što smo u prilici da igramo protiv takve ekipe u fenomenalnoj atmosferi na našem stadionu, samo po sebi je veliki uspeh. Nadam se da ćemo na predstojećem meču pokazati da jesmo i koliko napredovali", naveo je Lazetić.

Žarko Lazetić
foto: Starsport©

On je podsetio da ekipa ima tri ili četiri utakmice do kraja sezone, u kojoj se bori za osvajanje drugog mesta u Super ligi Srbije, koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

"Što se mene tiče igrači su već napravili fenomenalan posao, bez obzira na rezultate u predstojećim utakmicama. Naravno, sada svi želimo više, da pobeđujemo u svakom duelu do kraja i trudićemo se da se koncentrišemo na svaki predstojeći. Želja nam je da meč protiv Zvezde odigramo najbolje što možemo i da se posle njega spremamo za sve ostalo što nas očekuje", dodao je.

Trener je najavio promene u timu jer želi da izvede najbolji, najsvežiji i najspremniji tim koji može da parira šampionu.

"Sastav nam je ograničen zbog Mirčevskog i Radina koji su povređeni, ali izvešćemo najbolju ekipu. Za naredne utakmice ćemo se konsultovati sa lekarskom službom i kondicionim trenerima i dogovarati koji igrači su najspremniji za koju poziciju i gde mogu najviše da doprinesu", dodao je Lazetić.

TSC, Čukarički, Bačka Topola
foto: @starsport

Vezni fudbaler ekipe iz Bačke Topole Nikola Kuveljić rekao je da je svaka utakmica protiv Zvezde teška, ali da je to praznik fudbala.

"Ekipa koja je već osvojila prvenstvo sigurno će juriti da osvoji i Kup i da uzme duplu krunu. Olakšavajuća okolnost je što igramo kod kuće, mada znam da igrati protiv Zvezde nigde nije lako. Oni su uvek favoriti, a mi možemo samo da damo sve od sebe kako bismo izborili što bolji rezultat", naveo je Kuveljić.

U drugom polufinalu u sredu od 18.30 u Novom Sadu igraju Vojvodina i Čukarički.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track